Lejkersi ipak napravili trio: "Bugi" kod Lebrona!

Još jedan veliki prelazak u NBA ligi.

Košarka 07.07.2019 | 18:27
Lejkersi ipak napravili trio: "Bugi" kod Lebrona!
Najbolji igrač velikog NBA finala Kavaji Lenard rekao je Lejkersima definitivno NE i prešao u Kliperse. Odmah kada su to saznali, Lebron Džejms, Entoni Dejvis i ostali igrači "jezerdžija" su zajedno sa operativcima krenuli u "ofanzivu" na preostale slobodne agente.

Prvi je potpisao Deni Grin, dojučerašnji Lenardov saigrač u Torontu. Potom je stigao i rezervni plejmejker Golden Stejta Kvin Kuk i sve to, kao i ostanak plejmejkera Ražona Ronda (33) bio je uvod u glavnu vest...

Lejkersi su doveli Demarkusa Kazinsa (28), jednog od najboljih NBA centara, koji je definitivno napustio Golden Stejt posle jedne sezone. 

Potpisao je jednogodišnji ugovor, prema kojem će zaraditi 3,5 miliona dolara.

Popularni "Bugi" mučio se kroz čitavu prošlu sezonu sa oporavkom od pokidane Ahilove tetive, koju je operisao u januaru 2018. godine dok je bio igrač Nju Orleans Pelikansa.

Krajem takmičarske 2018/19 on se vratio na teren i pokušao da pomogne Voriorsima u odbrani titule, ali nije uspeo, iako je imao nekoliko zapaženih nastupa.

Prema informacijama portala "ESPN", za njega je ovih dana bio zainteresovan i Majami Hit, ali je nekoliko igrača Lejkersa (uključujući Entonija Dejvisa) uticalo da prihvati poziv iz Los Anđelesa...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar