Појачан саобраћај на прелазима БиХ

Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ одвија без застоја, а фреквенција возила појачана је на граничним прелазима Изачић, Дољани, Габела Поље, Присика и Хум на излазу из БиХ према Хрватској и Црној Гори, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Република Српска 07.07.2019 | 10:31
Појачан саобраћај на прелазима БиХ
Током дана на већини граничних прелаза очекује се појачан саобраћај, па се возачима савјетује да се на вријеме распитају о стању на путевима и граничним прелазима.

Измјене саобраћаја актуелне су на ауто-путу Градишка-Бањалука због санације клизишта, те због изградње наплатних станица "Чатрња", "Нова Топола" и "Александровац", као и на дионици магистралног пута Јоховац-Руданка због искључивања и укључивања механизације која је ангажована на изградњи ауто-пута од петље Јоховац до петље Руданка.

Режим саобраћаја због радова је измијењен на путевима на подручју општине Модрича, дионицама магистралних путева Котор Варош-Ободник, Крупац-Богатићи на подручју општина Источна Илиџа и Трново, Билећа-Подосоје, те на регионалном путу Обудовац-Лончари.

Клизишта су успорила саобраћај на регионалним путевима Карановац-Кнежево у мјесту Љубачево, Укрина-Горња Вијака и Лопаре /Мачковац/-Челић, те на локалном путу Горња и Доња Пискавица, у мјесту Стрике.

Због покретања клизишта саобраћај је потпуно обустављен на локалном путу Сводна-Брезици на подручју општине Нови Град.

Због оштећења надвожњака код НИС петрол пумпе у Трну, саобраћај се преко надвожњака одвија једном траком, док теретна возила не саобраћају.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар