Pojačan saobraćaj na prelazima BiH

Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija bez zastoja, a frekvencija vozila pojačana je na graničnim prelazima Izačić, Doljani, Gabela Polje, Prisika i Hum na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj i Crnoj Gori, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Republika Srpska 07.07.2019 | 10:31
Pojačan saobraćaj na prelazima BiH
Tokom dana na većini graničnih prelaza očekuje se pojačan saobraćaj, pa se vozačima savjetuje da se na vrijeme raspitaju o stanju na putevima i graničnim prelazima.

Izmjene saobraćaja aktuelne su na auto-putu Gradiška-Banjaluka zbog sanacije klizišta, te zbog izgradnje naplatnih stanica "Čatrnja", "Nova Topola" i "Aleksandrovac", kao i na dionici magistralnog puta Johovac-Rudanka zbog isključivanja i uključivanja mehanizacije koja je angažovana na izgradnji auto-puta od petlje Johovac do petlje Rudanka.

Režim saobraćaja zbog radova je izmijenjen na putevima na području opštine Modriča, dionicama magistralnih puteva Kotor Varoš-Obodnik, Krupac-Bogatići na području opština Istočna Ilidža i Trnovo, Bileća-Podosoje, te na regionalnom putu Obudovac-Lončari.

Klizišta su usporila saobraćaj na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo u mjestu LJubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Lopare /Mačkovac/-Čelić, te na lokalnom putu Gornja i Donja Piskavica, u mjestu Strike.

Zbog pokretanja klizišta saobraćaj je potpuno obustavljen na lokalnom putu Svodna-Brezici na području opštine Novi Grad.

Zbog oštećenja nadvožnjaka kod NIS petrol pumpe u Trnu, saobraćaj se preko nadvožnjaka odvija jednom trakom, dok teretna vozila ne saobraćaju.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar