Чека Барсу, има понуду Интера?!

Алвеш жели још трофеја! Бразилац верује да ће се бивши клуб појавити са понудом, одлука након завршетка Копа Америке. . .

Фудбал 07.07.2019 | 12:26
Чека Барсу, има понуду Интера?!
Дани Алвеш је слободан агент, уговор са Пари Сен Жерменом му је истекао, и овог лета пред њим је нова промена средине.

Према писањима страних медија, он се нада повратку у Барселону, сматра да Каталонци имају оно што је потребно да би освојили Лигу шампиона наредне сезоне, па жели да се "испише" освајањем још једног најзначајнијег трофеја у Европи.

Ипак, "блауграна" засад не нуди ништа свом некадашњем играчу, могуће да је стање такво зато што је он и даље на репрезентативној дужности у домовини, где ће сутра на "Маракани" предводити своју селекцију са капитенском траком у финалу против Перуа.

Док се са "Ноу Кампа" не оглашавају, Италијани имају понуду за њега. Из миланског Интера су му наводно усмено предочили да имају место за њега у тиму и да је понуда на столу, али он и даље прижељкује да се Шпанци активирају.

Медији на Пиринејима преносе да десни бек не би имао ништа ни против тога да појача Атлетико Мадрид, који је такође у дефициту на тој позицији, али још увек нема званичних контактирања са Бразилцем ни од једне екипе из Примере.

"Неразури" стрпљиво чекају, они крећу у нову еру са Антонијом Контеом, понудили су посао и Немањи Матићу, а данас су најавили и растанак са Мауром Икардијем и Рађом Најнголаном. Потенцијални долазак Алвеша би значио да су озбиљни у намери да постану главни ривал Јувентусу, али чини се да је шампион и даље располаже много јачим кадром од остатка лиге.

Ова ситуација ће се највероватније решити по завршетку првенства Јужне Америке, а није искључено да ће на адресу Бразилца пристићи и неке друге понуде с обзиром да је слободан агент.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар