Čeka Barsu, ima ponudu Intera?!

Alveš želi još trofeja! Brazilac veruje da će se bivši klub pojaviti sa ponudom, odluka nakon završetka Kopa Amerike. . .

Fudbal 07.07.2019 | 12:26
Čeka Barsu, ima ponudu Intera?!
Dani Alveš je slobodan agent, ugovor sa Pari Sen Žermenom mu je istekao, i ovog leta pred njim je nova promena sredine.

Prema pisanjima stranih medija, on se nada povratku u Barselonu, smatra da Katalonci imaju ono što je potrebno da bi osvojili Ligu šampiona naredne sezone, pa želi da se "ispiše" osvajanjem još jednog najznačajnijeg trofeja u Evropi.

Ipak, "blaugrana" zasad ne nudi ništa svom nekadašnjem igraču, moguće da je stanje takvo zato što je on i dalje na reprezentativnoj dužnosti u domovini, gde će sutra na "Marakani" predvoditi svoju selekciju sa kapitenskom trakom u finalu protiv Perua.

Dok se sa "Nou Kampa" ne oglašavaju, Italijani imaju ponudu za njega. Iz milanskog Intera su mu navodno usmeno predočili da imaju mesto za njega u timu i da je ponuda na stolu, ali on i dalje priželjkuje da se Španci aktiviraju.

Mediji na Pirinejima prenose da desni bek ne bi imao ništa ni protiv toga da pojača Atletiko Madrid, koji je takođe u deficitu na toj poziciji, ali još uvek nema zvaničnih kontaktiranja sa Brazilcem ni od jedne ekipe iz Primere.

"Nerazuri" strpljivo čekaju, oni kreću u novu eru sa Antonijom Konteom, ponudili su posao i Nemanji Matiću, a danas su najavili i rastanak sa Maurom Ikardijem i Rađom Najngolanom. Potencijalni dolazak Alveša bi značio da su ozbiljni u nameri da postanu glavni rival Juventusu, ali čini se da je šampion i dalje raspolaže mnogo jačim kadrom od ostatka lige.

Ova situacija će se najverovatnije rešiti po završetku prvenstva Južne Amerike, a nije isključeno da će na adresu Brazilca pristići i neke druge ponude s obzirom da je slobodan agent.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar