Де Роси преломио – повлачи се?!

Легенда Роме је одлучила да заврши каријеру, „Виола“ није опција, одлази у тренере. . .

Фудбал 07.07.2019 | 14:26
Де Роси преломио – повлачи се?!
Данијеле де Роси је донео одлуку – завршиће каријеру са само једним клубом у радној књижици.

Наиме, према писањима "Калчомерката", он је након вишенедељног размишљања решио да се захвали Фиорентини на понуди и оде у играчку пензију, како би се прикључио стручном штабу Роберта Манћинија у репрезентацији Италије.

Чини се да он ипак не жели да игра за други клуб сем за "његову" Рому у којој је провео читаву каријеру, па је то један од главних разлога због којих је одбио неколико понуда и преломио у правцу прекидања каријере.

Клубови из Сједињених Америчких Држава и Аргентине су га звали да оде "преко баре", није га привлачила атрактивност бизниса нити интересовање Боке Јуниорс, па је остао у Италији. Ипак, делује као да ће рећи "не" и љубичастима, како би фудбалски живот наставио у улози помоћника селектора своје државе.

Романтичан потез Де Росија свакако ће поштовати навијачи "вучице", али и даље ће остати жал за начином на који су он и Рома завршили заједничко путовање.

За легендарног везисту су кружиле и приче о преузимању младе италијанске репрезентације, али изгледа да ће се ипак окренути већем залогају, али са мање важне позиције од улоге главног тренера.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар