De Rosi prelomio – povlači se?!

Legenda Rome je odlučila da završi karijeru, „Viola“ nije opcija, odlazi u trenere. . .

Fudbal 07.07.2019 | 14:26
De Rosi prelomio – povlači se?!
Danijele de Rosi je doneo odluku – završiće karijeru sa samo jednim klubom u radnoj knjižici.

Naime, prema pisanjima "Kalčomerkata", on je nakon višenedeljnog razmišljanja rešio da se zahvali Fiorentini na ponudi i ode u igračku penziju, kako bi se priključio stručnom štabu Roberta Manćinija u reprezentaciji Italije.

Čini se da on ipak ne želi da igra za drugi klub sem za "njegovu" Romu u kojoj je proveo čitavu karijeru, pa je to jedan od glavnih razloga zbog kojih je odbio nekoliko ponuda i prelomio u pravcu prekidanja karijere.

Klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država i Argentine su ga zvali da ode "preko bare", nije ga privlačila atraktivnost biznisa niti interesovanje Boke Juniors, pa je ostao u Italiji. Ipak, deluje kao da će reći "ne" i ljubičastima, kako bi fudbalski život nastavio u ulozi pomoćnika selektora svoje države.

Romantičan potez De Rosija svakako će poštovati navijači "vučice", ali i dalje će ostati žal za načinom na koji su on i Roma završili zajedničko putovanje.

Za legendarnog vezistu su kružile i priče o preuzimanju mlade italijanske reprezentacije, ali izgleda da će se ipak okrenuti većem zalogaju, ali sa manje važne pozicije od uloge glavnog trenera.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar