Фулам нуди нови уговор Александру Митровићу!

Србин би био један од најплаћенијих у лиги!

Фудбал 07.07.2019 | 11:10
Фулам нуди нови уговор Александру Митровићу!
Једном је Александар Митровић играо за Фулам у Чемпионшипу и то је било одлично. Био је један од најзаслужнијих за промоцију у Премијер лигу. Па, кад је без грешке функционисало једном, зашто не би могло поново?

Фулам је решио да задржи Митровића, иако се од дана када је испао из лиге говорило да ће бити приморан да га прода. И да се српском нападачу више не игра у нижем рангу.

Међутим, време пролази, а од трансфера нема ништа. Једини конкретан покушај је имао Бетис, чији је директор дошао у Лондон на преговоре и када је чуо цену, брже-боље се вратио назад.

Штавише, челници Фулама толико желе да задрже Митровића, да су му понудили нови уговор. По том новом, био би један од најплаћенијих играча у Ћемпионшипу, јавља енглески портал „90 минута“, са вињетом ексклузивно.

Митровић је дуго већ у Енглеској и утисак је да му пријају тамошњи и лига и начин живота, те се није разметао у последња два месеца неким изјавама да би радо променио клуб или земљу. Због тога не би било никако изненађење да голгетер српске репрезентације прихвати понуду Колибара и остане у црно-белом дресу да бије битке у наредној сезони.

Понуда из Кине коју је Митровић раније одбио, више се није „понављала“. Ионако је српски нападач рекао да му је рано да се сада отисне на Далеки исток.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар