Fulam nudi novi ugovor Aleksandru Mitroviću!

Srbin bi bio jedan od najplaćenijih u ligi!

Fudbal 07.07.2019 | 11:10
Fulam nudi novi ugovor Aleksandru Mitroviću!
Jednom je Aleksandar Mitrović igrao za Fulam u Čempionšipu i to je bilo odlično. Bio je jedan od najzaslužnijih za promociju u Premijer ligu. Pa, kad je bez greške funkcionisalo jednom, zašto ne bi moglo ponovo?

Fulam je rešio da zadrži Mitrovića, iako se od dana kada je ispao iz lige govorilo da će biti primoran da ga proda. I da se srpskom napadaču više ne igra u nižem rangu.

Međutim, vreme prolazi, a od transfera nema ništa. Jedini konkretan pokušaj je imao Betis, čiji je direktor došao u London na pregovore i kada je čuo cenu, brže-bolje se vratio nazad.

Štaviše, čelnici Fulama toliko žele da zadrže Mitrovića, da su mu ponudili novi ugovor. Po tom novom, bio bi jedan od najplaćenijih igrača u Ćempionšipu, javlja engleski portal „90 minuta“, sa vinjetom ekskluzivno.

Mitrović je dugo već u Engleskoj i utisak je da mu prijaju tamošnji i liga i način života, te se nije razmetao u poslednja dva meseca nekim izjavama da bi rado promenio klub ili zemlju. Zbog toga ne bi bilo nikako iznenađenje da golgeter srpske reprezentacije prihvati ponudu Kolibara i ostane u crno-belom dresu da bije bitke u narednoj sezoni.

Ponuda iz Kine koju je Mitrović ranije odbio, više se nije „ponavljala“. Ionako je srpski napadač rekao da mu je rano da se sada otisne na Daleki istok.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar