Растанак - још једна легенда напушта Бајерн?!

Капитен разматра одлазак, гдје би могао да настави каријеру?

Фудбал 07.07.2019 | 09:16
Растанак - још једна легенда напушта Бајерн?!
Агент Мануела Нојера дао је наговјештај да би његов клијент могао да напусти Бајерн из Минхена након осам година службе Баварцима.

Он је за то вријеме освојио чак седам првенствених титула и једну Лигу шампиона, а разлог због ког разматра одлазак јесте тај што сматра да екипа престаје да буде конкурентна на међународној сцени.

Наиме, према информацијама које су страни медији пренијели, голман је разочаран играчким кадром. Екипа ће овог љета проћи кроз реконструкцију, Арјен Робен и Франк Рибери, који су током протекле деценије били главни играчи, напустили су клуб, а Нијемац не вјерује да ће челници успјети да нађу довољно добре замјене за двије легенде.

Ипак, он оставља опцију отвореном, даје управи вријеме да докажу супротно и активирају се на пијаци како би направили респектабилну екипу која би могла да настави своју доминацију у Немачкој, а и помути рачуне клубовима у Европи.

Засад су у Минхену тихи, највећи ривал Борусија из Дортмунда је значајно укљученија у пијацу, а трансфери које је обавила наслућују да би владавини Бајерна можда могао да дође крај. Баварци су се одрекли и услуга Матса Хумелса, који се вратио међу "милионере", па се сада чекају играчи који ће доћи на мјесто оних који су напустили "Алијанц арену".

Од тога ће зависити и питање голмана, чињеница је да би Нојер лако пронашао нови ангажман, али 33-годишњи чувар мреже вјероватно најрадије не би мијењао средину уколико не мора.

Велики клубови ће чекати развој ситуације, још увијек нема понуда, будући да је овај наговјештај испливао тек данас, али у наредним седмицама треба очекивати и прве активности Бајерна, и "удварање" клубова репрезентативном голману.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бошњанин

07.07.2019 09:45

далеко је он од легенде...легенда је оли кахн

ОДГОВОРИТЕ