Реал не стаје!

Један од ОВЕ двојице и новац за Погбу! "Лос бланкоси" не стају, одлучни су да приволе Француза, а спремили су и исцрпну понуду. . .

Фудбал 07.07.2019 | 08:38
Реал не стаје!
Реал Мадрид још није завршио реконструкцију, а на путу су да пошаљу издашну понуду Манчестер јунајтеду и тиме комплетирају екипу за наредну сезону.

Наиме, према писањима "Мундо Депортива", Флорентино Перез је одлучан у намери да Зинедину Зидану на располагање стави Пола Погбу, а да би се то остварило "црвеним ђаволима" ће понудити 80 милиона евра уз Иска или Герета Бејла, у зависности од жеља Енглеза.

Француски везиста је најавио да би могао да напусти "Олд Трафорд" овог лета, а Мадриђани су његове речи схватили озбиљни и желе да му пруже прилику да обуче њихов дрес.

Ипак, тај посао неће бити јефтин, а понуда коју су спремни да пошаљу свакако указује на озбиљност краљевског клуба у овим преговорима. Јунајтед тражи 180 милиона за свог фудбалера, али у Реалу убеђени да би могли да их убеде да попусте тиме што ће послати једног од својих играча у другом правцу.

Бејл се већ дуже време повезује са манчестерским клубом, делује да је само питање прелазног рока када ће се вратити на "Острво", а не би чудило када би се то десило управо сада с обзиром на околности.

Иско је мета скоро свих најјачих Премијерлигаша, нема екипе која не би волела да га види у својим редовима, али већа је вероватноћа да ће он отићи у Манчестер Сити, ако не овог лета, онда у неком од наредних трансфер прозора.

Ова понуда је свакако примамљива за Еда Вудворда, двојац из Мадрида на "сребрном послужавнику" и доплата у замену за играча који планира да оде јесте практично бланко-чек, па постоје велике шансе да се ова прича додатно развије и реализује у наредним недељама.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар