Real ne staje!

Jedan od OVE dvojice i novac za Pogbu! "Los blankosi" ne staju, odlučni su da privole Francuza, a spremili su i iscrpnu ponudu. . .

Fudbal 07.07.2019 | 08:38
Real ne staje!
Real Madrid još nije završio rekonstrukciju, a na putu su da pošalju izdašnu ponudu Mančester junajtedu i time kompletiraju ekipu za narednu sezonu.

Naime, prema pisanjima "Mundo Deportiva", Florentino Perez je odlučan u nameri da Zinedinu Zidanu na raspolaganje stavi Pola Pogbu, a da bi se to ostvarilo "crvenim đavolima" će ponuditi 80 miliona evra uz Iska ili Gereta Bejla, u zavisnosti od želja Engleza.

Francuski vezista je najavio da bi mogao da napusti "Old Traford" ovog leta, a Madriđani su njegove reči shvatili ozbiljni i žele da mu pruže priliku da obuče njihov dres.

Ipak, taj posao neće biti jeftin, a ponuda koju su spremni da pošalju svakako ukazuje na ozbiljnost kraljevskog kluba u ovim pregovorima. Junajted traži 180 miliona za svog fudbalera, ali u Realu ubeđeni da bi mogli da ih ubede da popuste time što će poslati jednog od svojih igrača u drugom pravcu.

Bejl se već duže vreme povezuje sa mančesterskim klubom, deluje da je samo pitanje prelaznog roka kada će se vratiti na "Ostrvo", a ne bi čudilo kada bi se to desilo upravo sada s obzirom na okolnosti.

Isko je meta skoro svih najjačih Premijerligaša, nema ekipe koja ne bi volela da ga vidi u svojim redovima, ali veća je verovatnoća da će on otići u Mančester Siti, ako ne ovog leta, onda u nekom od narednih transfer prozora.

Ova ponuda je svakako primamljiva za Eda Vudvorda, dvojac iz Madrida na "srebrnom poslužavniku" i doplata u zamenu za igrača koji planira da ode jeste praktično blanko-ček, pa postoje velike šanse da se ova priča dodatno razvije i realizuje u narednim nedeljama.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar