И он се повлачи ?

Амерички редитељ Квентин Тарантино можда ће престати да снима филмове и најављује могућност да му најновије остварење "Било једном у Холивуду" буде и последње.

Забава 06.07.2019 | 14:04
И он се повлачи ?
Тарантино је за магазин "ГQ Аустралиа" рекао да је "што се тиче филмова намењених приказивању у биоскопима, можда дошао до краја пута", преносе медији.

"Видим себе како пишем књиге или позоришне комаде. Једноставно, сматрам да сам свету филма дао све што сам могао", навео је Тарантино.

Он је и до сада више пута најављивао завршетак филмске каријере и постављао себи задатак да сними 10 филмова.

"Било једном у Холивуду" је његово девето остварење, а филм је премијерно приказан на Канском фестивалу.

"Ако критичари и публика одушевљено прихвате филм 'Било једном у Холивуду', онда вероватно нећу ићи до броја 10", поручује Тарантино, који је светску славу стекао филмовима "Улични пси", "Петпарачке приче", "Џеки Браун".

Глумац Бред Пит, који игра у филму "Било једном у Холивуду", тврди да Тарантино не блефира и да заиста мисли то што говори.

Филм "Било једном у Холивуду" прати причу бивших звезда телевизијских вестерна Рика Далтона и Клифа Бата, које играју Леонардо Дикаприо и Бред Пит. Заплет се дешава у позадини догађаја који су у вези са бандом Чарлса Менсона и убиством глумице Шерон Тејт, супруге познатог редитеља Романа Поланског.

Б 92
фото:интернет
 
 

Коментари / 0

Оставите коментар