I on se povlači ?

Američki reditelj Kventin Tarantino možda će prestati da snima filmove i najavljuje mogućnost da mu najnovije ostvarenje "Bilo jednom u Holivudu" bude i poslednje.

Zabava 06.07.2019 | 14:04
I on se povlači ?
Tarantino je za magazin "GQ Australia" rekao da je "što se tiče filmova namenjenih prikazivanju u bioskopima, možda došao do kraja puta", prenose mediji.

"Vidim sebe kako pišem knjige ili pozorišne komade. Jednostavno, smatram da sam svetu filma dao sve što sam mogao", naveo je Tarantino.

On je i do sada više puta najavljivao završetak filmske karijere i postavljao sebi zadatak da snimi 10 filmova.

"Bilo jednom u Holivudu" je njegovo deveto ostvarenje, a film je premijerno prikazan na Kanskom festivalu.

"Ako kritičari i publika oduševljeno prihvate film 'Bilo jednom u Holivudu', onda verovatno neću ići do broja 10", poručuje Tarantino, koji je svetsku slavu stekao filmovima "Ulični psi", "Petparačke priče", "Džeki Braun".

Glumac Bred Pit, koji igra u filmu "Bilo jednom u Holivudu", tvrdi da Tarantino ne blefira i da zaista misli to što govori.

Film "Bilo jednom u Holivudu" prati priču bivših zvezda televizijskih vesterna Rika Daltona i Klifa Bata, koje igraju Leonardo Dikaprio i Bred Pit. Zaplet se dešava u pozadini događaja koji su u vezi sa bandom Čarlsa Mensona i ubistvom glumice Šeron Tejt, supruge poznatog reditelja Romana Polanskog.

B 92
foto:internet
 
 

Komentari / 0

Ostavite komentar