Предсједник Барсе: Дембеле је бољи од Нејмара!

"Дембеле је играч за будућност Барселоне и бољи је од Нејмара", рекао је предсједник Ђозеп Бартомеу. Ова реченица прави дилему. . .

Фудбал 06.07.2019 | 10:19
Предсједник Барсе: Дембеле је бољи од Нејмара!
Предсједник Барселоне Ђозеп Бартомеу одржао је у петак конференцију за медије на којој је говорио о актуелној ситуацији у клубу.

Новинари су имали низ питања, а већина њих се односила на повратак Нејмара. Бразилац је прије двије године напустио Ноу Камп за рекордну суму новца и преселио се у Пари сен Жермен.

Ипак, послије двије сезоне на "Парку принчева" увелико се прича о повратку Нејмара, а многи сматрају да је већ све договорено и да ће "кариока" ускоро поново обући дрес шпанског клуба.

Међутим, први човјек Барсе је изјавом у петак све изненадио.

"Не волим да говорим о туђим играчима, а Нејмар је играч ПСЖ-а. Знам да он жели да оде из Париза, али исто тако знам да га ПСЖ, сигурно, неће пустити. За мене је Османе Дембеле бољи од њега. Млад је, перспективан и талентован. На њему ћемо градити екипу за будућност. Дембеле, даме и господо, остаје овдје и он је играч будућности", рекао је Бартомеу.

Поједини новинари сматрају да је у питању само трик предсједника Барселоне како би услове за повратак Нејмара учинио повољнијим. Међутим, има и оних који су става да је Бартомеу говорио истину и да заиста мисли све што је рекао.

Први човек Барсе открио је у којој фази су преговори око трансфера Антоана Гризмана из Атлетика.

"Јуче смо се састали са спортским директором Атлетика, а више детаља биће познато ускоро", рекао је Бартомеу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар