Predsjednik Barse: Dembele je bolji od Nejmara!

"Dembele je igrač za budućnost Barselone i bolji je od Nejmara", rekao je predsjednik Đozep Bartomeu. Ova rečenica pravi dilemu. . .

Fudbal 06.07.2019 | 10:19
Predsjednik Barse: Dembele je bolji od Nejmara!
Predsjednik Barselone Đozep Bartomeu održao je u petak konferenciju za medije na kojoj je govorio o aktuelnoj situaciji u klubu.

Novinari su imali niz pitanja, a većina njih se odnosila na povratak Nejmara. Brazilac je prije dvije godine napustio Nou Kamp za rekordnu sumu novca i preselio se u Pari sen Žermen.

Ipak, poslije dvije sezone na "Parku prinčeva" uveliko se priča o povratku Nejmara, a mnogi smatraju da je već sve dogovoreno i da će "karioka" uskoro ponovo obući dres španskog kluba.

Međutim, prvi čovjek Barse je izjavom u petak sve iznenadio.

"Ne volim da govorim o tuđim igračima, a Nejmar je igrač PSŽ-a. Znam da on želi da ode iz Pariza, ali isto tako znam da ga PSŽ, sigurno, neće pustiti. Za mene je Osmane Dembele bolji od njega. Mlad je, perspektivan i talentovan. Na njemu ćemo graditi ekipu za budućnost. Dembele, dame i gospodo, ostaje ovdje i on je igrač budućnosti", rekao je Bartomeu.

Pojedini novinari smatraju da je u pitanju samo trik predsjednika Barselone kako bi uslove za povratak Nejmara učinio povoljnijim. Međutim, ima i onih koji su stava da je Bartomeu govorio istinu i da zaista misli sve što je rekao.

Prvi čovek Barse otkrio je u kojoj fazi su pregovori oko transfera Antoana Grizmana iz Atletika.

"Juče smo se sastali sa sportskim direktorom Atletika, a više detalja biće poznato uskoro", rekao je Bartomeu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar