Невјероватни Јапанци: Какав дочек за "делфине"!

Грађани Јапана поново исказали велику љјубав према Србији и њеним спортистима. Погледајте какав су дочек направили становници града у Кашивазакија нашим ватерполистима који ће се ту припремати за Светско првенство у Јужној Кореји.

Остали спортови 06.07.2019 | 09:03
Невјероватни Јапанци: Какав дочек за "делфине"!
Јапанци као да нису са ове планете.

Пре неколико месеци писали смо о томе како се Јапан припрема за предстојеће Олимпијске игре, а град Хофу, који ће бити домаћин српским одбојкашицама, претворен је у "српско место". У том граду је посађено и 300 СРПСКИХ шљив, у појединим продавницама продају се српска вина, ајвар, пинђур и пиротске таписерије, а чак су и поједини српски рецепти преведени на јапански и одштампани на листовима које Јапанци радо бесплатно узимају. 

У спортском центру града Хофу могу се видети цртежи српских спортских успеха које су нацртала јапанска деца!

Али, изгледа да су сви Јапанци попут оних из града Хофу.

Ватерполо репрезентација Србије допутовала је данас у Јапан где ће у наредних неколико дана припремати за предстојеће Светско првенство у Јужној Кореји, а спаринг партнер ће јој управо бити селекција "Земље излазећег сунца".

Испред хотела у граду Кашивазаки, где ће се припремати српски тим, становници су дочекали наше "делфине" српским тробојкама и поруком: "НАПРЕД СРБИЈА!".



Шта да кажемо, осим: ХВАЛА ВАМ!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар