Мићић уништава ФК "Радник"

Локални моћници Бијељине, у сарадњи са одређеним људима покушавају уништити ФК "Радник" и отјерати из клуба актулено руководство. Градска администрација на челу са актуленим градоначелником Мићом МИћићем, ове календарске године није на рачун клуба уплатила нити једну марку средстава која су предвиђена буџетом, наводи ИнфоБН.

Република Српска 05.07.2019 | 17:52
Мићић уништава ФК "Радник"
Фудбалери Радника из Бијељине ће наредног четвртка у Бањалуци одиграти сусрет квалификација за Лигу Европе а противник ће им бити словачки Спартак из Трнаве.

Да само подсјетимо то је она иста екипа која је прошле године у трећем колу квалификација намучила Црвену Звезду из Београда, а Звезда је играла Лигу Европе. Са том истом екипом у четвртак ће снагу одмјерити „мали“ Радник из Бијељине. Успјех са којим се сви поносимо (или би требало).

Међутим, није све ружичасто у клубу, иако на први поглед можда и дјелује тако. Бијељински клуб је у посљедњих годину дана изложен великим притисцима, који превасходно долазе из локалне средине.

Локални моћници, у сарадњи са одређеним људима покушавају уништити клуб и отјерати из клуба актулено руководство. Градска администрација на челу са актуленим градоначелником, ове календарске године није на рачун клуба уплатила нити једну марку средстава која су предвиђена буџетом.

Примио је градоначелник Бијељине фудбалере након што су освојили по ко зна који пут Куп РС и јавно свима обећао да ће их наградити са 20.000 КМ за тај успјех, и том приликом истакао да су они понос Бијељине, а наравно није заборавио тада да тај успјех бар мало припише и својој маленкости. Али као у много пута раније остало је само на обећањима.



Припреме Радника на Златибору лично је из својих средстава платио предсједник клуба Младен Крстајић.

Слиједи двомеч са Спартаком и нови проблеми за Радник. Новац из градске касе одлази на неке друге „велике пројекте“ овог града, а фудбалери Радника поново су препуштени сами себи (тј. предсједнику клуба Младену Крстајићу).

Од како је на чело клуба дошао Младен Крстајић, ствари у Раднику су се поставиле на своје мјесто. Новац се троши само на конкретне ствари, улаже се у развој играчког кадра, доводе се млади и перспективни играчи, ствара се фудбалски колектив, праве европски играчки трансфери. Сви ће рећи, па то је нормално, тако се ради у свим клубовима. 

Али изгледа да се тако није прије радило у Раднику који је био полигон за разне финансијске манипулације а сада је томе дошао крај. 

Крстајић то не дозвољава, зато је и постао „проблем“ за појединце из локалне средине, који желе поново да од овог клуба направе исподрпосјечног прволигаша у РС, ставе шапу на њихов буџет, (који је сваке године све мањи), и срозају реноме који је Радник изградио у посљедње  четири године.

Надлежни из градске администрације морају да схвате да тај новац нико од њих (сем Младена Крстајића) не уплаћује из личног буџета и да им је то обавеза а не милостиња или њихова самовоља. Тренутно су у позицији да на тај начин кажњавају ФК Радник, који је „старији“ од свих њих, али нисмо баш сигурни да ће тако моћи још дуго. 

ФК Радник, на челу са Младеном Крстајићем, пркоси свима њима, два пута игра на међународној сцени, у Европи, у врху је фудбала БиХ и тако ће и даље бити.

Д.Т
(Инфо БН)

Коментари / 25

Оставите коментар
Name

Семберац али прави

05.07.2019 16:30

Ништа чудно. Мићо је развалио све што је вриједило у Семберији. Око њега је остао само шљам од људи. Уништио је Геадско амстерско позориште Сцена са традицијом дужом од шесдесет година. Од града је направио касабу и урбанистичко ругло. Од градског парка је направио вашериште. А покрај цркве на Лединцима Бир фест.Сад му смета ФК Радник а не сметају му разни фантомски клубови на које пребацује паре. Треба њега и његово окружење говненом мотком истјерати из општинске зграде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија Љубинковиц

06.07.2019 23:26

Може ли један текст како Војин уништи панафлеx или како уништава ПД Семберију, ако смијете ???

Name

Фк Радник

05.07.2019 16:35

Све је човјек приватизовао, па хоце и Радник. Крстајиц још није схватио ко је главни Баја у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роx

05.07.2019 17:34

А за гос.Младена Крстајица:Гдје су паре од продаје играца,узео је лијепо за ове три године.

Name

Никола

05.07.2019 16:50

Мићић је кукавичије јаје Додиковог режима. Њих двојица имају дил, да Мићо лосе ради за републичке изборе,а Додик за локалне изборе! Годинама тако раде,један другог испомажу, о чему најбоље говоре резултати избора од 2008 до данас!? По договору,сваке републичке изборе добије Додик,а сваке локалне Мићо.Присталице СНСД-а и СДС-а су обичне овце,боље рећи, обицни пијуни у рукама манипулаторских мафијаса. Није случајно Додикова Влада баш од Мићића 4.године закупила пословни простор за 500 000 КМ!? Зато браћо моја,народе мој,присталице СДС-а и СНСД-а, не свадјате се ради лопова и криминалаца,чак и ако вам мрвицу дају,не узимајте и не понижавајте се,јер захваљујући вама, они себи и својој дјеци грабе лопатама и багерске кашикама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвијетин

05.07.2019 17:00

Буљавог преваранта треба што прије истјерати на чистац,истјерати из СДС-а јер је и онако убачени елемент Милорада Додика.Ако се питате зашто онда није у СНСД-у,па зато што је потребнији режиму у СДС-у!? Са Мићом и таквим СДС је са свих страна избушен!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАВРАН

06.07.2019 04:46

ПА НИЈЕ СНСДУ ЗАТО СТО ТАКО ВЕЛИКА ДВА ЛОПОВА КАО СТО ЈЕ ОН И ДОДИК НЕМОГУ СТАТИ У ЈЕДНУ ПАРТИЈУ.

Name

МГРАД

05.07.2019 17:29

Мицо Мициц је велики тата у Бијељини и свака му цаст од једне касабе је направио град и то лијеп град.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.07.2019 19:44

Јел то онај сто не зна разлику измедју ријеци МАНИФЕСТАЦИЈА и МЕНСТРУАЦИЈА.

Name

Бе

05.07.2019 20:10

Пићо Пићић је обична сељачина која не зна да прича честито, која је од Бијељине направила ругло и у близини потпуно нерегулисану депонију

Name

Ти

05.07.2019 22:49

Ти сигурно ниси из Бијељне па овако пишеш поздрав

Name

Слога ЦРЊАЛОВО

05.07.2019 17:39

И птице на грани знају да ће Мицо све помести у Раднику и довести Златка Крбањевића на чело клуба.То је договорено прије мјесец дана и само је питање дана када ће бити реализација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРУКА и СРАМОТА за Бијељину

05.07.2019 20:05

Невјероватно заиста, не само што Законски по плану Буџета треба да се реализују средства и што сад та средства мимо токова иду за друге намјене и тиме се свјесно крши Закон , већ и што се уништава спорт али и дрско показује дволичност , крајњи безобразлук и немоћ Миће М., заиста сам затечен али и изненађен . Па зар су мало функције странацке , градске , те пословни простори и хајде да сад и спорт узмемо . Дефинитивно брука и срамота актуелног начелника и после ове информације ( иако сам све претходне изборе био уз овог човјека ) нема шансе да му поклоним повјерење. Надам се да слично размисљају сви нормални грађани Бијељине јер мени је ово заиста одвратно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинац

05.07.2019 20:58

Људи писте безвезе глупости,не знате ста се ради у ФК Радник,само се узимају паре од опстине,од спонозора,а добит од продаје играце се нигдје не приказује... А опстина плаца раднике,струје,воду и остале комуналије и клуб увјек губитку...

Name

Опстинар

05.07.2019 21:23

Истина је да по наредби Миће није пребачено 6 рата и да се тиме покуша отјерати Крстајиц да би Мицо преузео клуб . Тиме се врси притисак на руководство клуба које је Раднику вратило славу и клуб оцито постављен на здраве ноге. А засто појединци пису у корист Мице трецине и због каквих ситних интереса лажу то само они знају. Позивам ревизоре али и надлежне органе да провјере истинитост и законитост ових радњи од нацелника Мицица и да се конацно изађе на видјело .Ово је дно дна ста висе овај цовјек ради овом граду али и нама у градској Опстини да неке ствари не смијем ни писати .

Name

Профа

05.07.2019 21:33

Две куће је направио на Златибору Толико о вашем градонацелнику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно је

05.07.2019 21:35

Град Бијељина вец пола године није пребацио марке иако је то обавезан по Закону( где су отисли ти новци не зна нико ).Не плаца град логицно никакве резије нити помазе првом тиму који репрезентује град у најбољем свјетлу али ту је и много дјеце у клубу а на све то Мицо је послао ревизију у клуб не би ли било шта нашао , међутим у ФК је све цисто као суза . Надлезне институције под ХИТНО требају реаговати да се устврде наводи и Званицно Саопстење Управе ФК Радник!! Тиме це бити лако доказива срамота и брука насег драгог Миће М и да грађани схвате каквог то човјека имамо на мјесту начелника!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саско

06.07.2019 06:24

А на Јахорини викендица па у Свајцарској ста Мициц има народе мој

Name

ИДУ ИЗБОРИ

06.07.2019 06:10

У нормалној држави сваки градоначелник би након овога поднио оставку. Народе и поштени грађани Бијељине вријеме да кажемо доста више безакоњу и сили појединца, смјењуј багру !! У годину су Избори па молим лијепо , треба гласати за било кога другог небитно на политичку припадност. Па доста је више лоповлука Миће М. Шта мислите откуд њему милиони ?? Да није од плата ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДСовац

06.07.2019 08:50

Мени је ово ново заиста . Схватам да це нама требати сада за Изборе много тога да би се остало на власти. Нисам сигуран дал је ово из Мицове главе али као Сдсовац као градјанин Бијељине, као неко ко воли спорт ја сам у најмању руку разочаран. Ово је таква бламажа која се никада неце сапрати и кардинална греска која нас скупо мозе костати. Требало је пустити људе и бити уз њих јер оцито да су резултати Радника најбољи у насој историји и ту престаје свакаква дискусија у том домену. Заиста непоправљива штета и глупост мог пријатеља Мице и цудим се да ово није мудрије одрадио . Ово није смјело у јавност доци и за ово неко мора одговарати!

Name

А ДУГ ОПШТИНЕ

06.07.2019 12:06

КОЛИКО СИ МИЋО ЗАДУЖИО ОПШТИНУ? ДЕ РЕЦИ. А КОЛИКО СИ УЗЕО СЕБИ? ДЕ, РЕЦИ.

Name

Ладно пиво

07.07.2019 15:04

Пå зар не видите како нестаје простора за зграде, виле, хотеле... Итд, у смрдљивој септичкој јами( тј. Бијељини)!! А око Радник овог стадиона хиљаде квадрата, па ви сконтајте.. Јоцо бук једва чека да крене са багерима, да копа темеље... А ни Златку се неће гадити да уђе у дил са мафијашким кумовима (кумовски клан Мићић-Гајић).. Какав црни спорт у Семберији и фк Радник!! За њих је то само непотребан трошак, врећа без дна... Имао бих још пуно тога, али паметном доста, размислите шта се спрема, толико је очигледно.

Name

09

06.07.2019 15:24

Сваки клуб треба да зиви сам од себе да продаје младе играце и да излази на европску сцену како би стицали новац то је примјер великих клубова попут барселоне реал мадрида неки људи хоце да сједе у клубу да не раде ниста а да им неко даје плату од 1000 2000 км радник јос ни једно дијете није избацио у први тим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мадридиста

06.07.2019 16:23

Хахаахх ти би да будемо Реал ил Барса ?!! Мој пријатељу изгубио си компас ово је Босна и РС , Премијер БХ лига и сваки клуб који нема помоц града једноставно не егзистира. Сад је друга ствар како је могуце да неко није исплатио 7-8 рата и гдје су ти новци , да ли су заврсили у дзепу нацелника ? И зашто се шути ? А народ немоцан , шути и боји се

Name

Мићо 1/3

09.07.2019 08:31

Мозе ми се .... ја сам потпуно владар Бијељине и Семберије .. ја цу да радим ста је мени воља , а народ цу опет да купим

ОДГОВОРИТЕ