Mićić uništava FK "Radnik"

Lokalni moćnici Bijeljine, u saradnji sa određenim ljudima pokušavaju uništiti FK "Radnik" i otjerati iz kluba aktuleno rukovodstvo. Gradska administracija na čelu sa aktulenim gradonačelnikom Mićom MIćićem, ove kalendarske godine nije na račun kluba uplatila niti jednu marku sredstava koja su predviđena budžetom, navodi InfoBN.

Republika Srpska 05.07.2019 | 17:52
Mićić uništava FK "Radnik"
Fudbaleri Radnika iz Bijeljine će narednog četvrtka u Banjaluci odigrati susret kvalifikacija za Ligu Evrope a protivnik će im biti slovački Spartak iz Trnave.

Da samo podsjetimo to je ona ista ekipa koja je prošle godine u trećem kolu kvalifikacija namučila Crvenu Zvezdu iz Beograda, a Zvezda je igrala Ligu Evrope. Sa tom istom ekipom u četvrtak će snagu odmjeriti „mali“ Radnik iz Bijeljine. Uspjeh sa kojim se svi ponosimo (ili bi trebalo).

Međutim, nije sve ružičasto u klubu, iako na prvi pogled možda i djeluje tako. Bijeljinski klub je u posljednjih godinu dana izložen velikim pritiscima, koji prevashodno dolaze iz lokalne sredine.

Lokalni moćnici, u saradnji sa određenim ljudima pokušavaju uništiti klub i otjerati iz kluba aktuleno rukovodstvo. Gradska administracija na čelu sa aktulenim gradonačelnikom, ove kalendarske godine nije na račun kluba uplatila niti jednu marku sredstava koja su predviđena budžetom.

Primio je gradonačelnik Bijeljine fudbalere nakon što su osvojili po ko zna koji put Kup RS i javno svima obećao da će ih nagraditi sa 20.000 KM za taj uspjeh, i tom prilikom istakao da su oni ponos Bijeljine, a naravno nije zaboravio tada da taj uspjeh bar malo pripiše i svojoj malenkosti. Ali kao u mnogo puta ranije ostalo je samo na obećanjima.



Pripreme Radnika na Zlatiboru lično je iz svojih sredstava platio predsjednik kluba Mladen Krstajić.

Slijedi dvomeč sa Spartakom i novi problemi za Radnik. Novac iz gradske kase odlazi na neke druge „velike projekte“ ovog grada, a fudbaleri Radnika ponovo su prepušteni sami sebi (tj. predsjedniku kluba Mladenu Krstajiću).

Od kako je na čelo kluba došao Mladen Krstajić, stvari u Radniku su se postavile na svoje mjesto. Novac se troši samo na konkretne stvari, ulaže se u razvoj igračkog kadra, dovode se mladi i perspektivni igrači, stvara se fudbalski kolektiv, prave evropski igrački transferi. Svi će reći, pa to je normalno, tako se radi u svim klubovima. 

Ali izgleda da se tako nije prije radilo u Radniku koji je bio poligon za razne finansijske manipulacije a sada je tome došao kraj. 

Krstajić to ne dozvoljava, zato je i postao „problem“ za pojedince iz lokalne sredine, koji žele ponovo da od ovog kluba naprave ispodrposječnog prvoligaša u RS, stave šapu na njihov budžet, (koji je svake godine sve manji), i srozaju renome koji je Radnik izgradio u posljednje  četiri godine.

Nadležni iz gradske administracije moraju da shvate da taj novac niko od njih (sem Mladena Krstajića) ne uplaćuje iz ličnog budžeta i da im je to obaveza a ne milostinja ili njihova samovolja. Trenutno su u poziciji da na taj način kažnjavaju FK Radnik, koji je „stariji“ od svih njih, ali nismo baš sigurni da će tako moći još dugo. 

FK Radnik, na čelu sa Mladenom Krstajićem, prkosi svima njima, dva puta igra na međunarodnoj sceni, u Evropi, u vrhu je fudbala BiH i tako će i dalje biti.

D.T
(Info BN)

Komentari / 25

Ostavite komentar
Name

Semberac ali pravi

05.07.2019 16:30

Ništa čudno. Mićo je razvalio sve što je vrijedilo u Semberiji. Oko njega je ostao samo šljam od ljudi. Uništio je Geadsko amstersko pozorište Scena sa tradicijom dužom od šesdeset godina. Od grada je napravio kasabu i urbanističko ruglo. Od gradskog parka je napravio vašerište. A pokraj crkve na Ledincima Bir fest.Sad mu smeta FK Radnik a ne smetaju mu razni fantomski klubovi na koje prebacuje pare. Treba njega i njegovo okruženje govnenom motkom istjerati iz opštinske zgrade.

ODGOVORITE
Name

Ilija Ljubinkovic

06.07.2019 23:26

Može li jedan tekst kako Vojin uništi panaflex ili kako uništava PD Semberiju, ako smijete ???

Name

Fk Radnik

05.07.2019 16:35

Sve je čovjek privatizovao, pa hoce i Radnik. Krstajic još nije shvatio ko je glavni Baja u Bijeljini.

ODGOVORITE
Name

Rox

05.07.2019 17:34

A za gos.Mladena Krstajica:Gdje su pare od prodaje igraca,uzeo je lijepo za ove tri godine.

Name

Nikola

05.07.2019 16:50

Mićić je kukavičije jaje Dodikovog režima. Njih dvojica imaju dil, da Mićo lose radi za republičke izbore,a Dodik za lokalne izbore! Godinama tako rade,jedan drugog ispomažu, o čemu najbolje govore rezultati izbora od 2008 do danas!? Po dogovoru,svake republičke izbore dobije Dodik,a svake lokalne Mićo.Pristalice SNSD-a i SDS-a su obične ovce,bolje reći, obicni pijuni u rukama manipulatorskih mafijasa. Nije slučajno Dodikova Vlada baš od Mićića 4.godine zakupila poslovni prostor za 500 000 KM!? Zato braćo moja,narode moj,pristalice SDS-a i SNSD-a, ne svadjate se radi lopova i kriminalaca,čak i ako vam mrvicu daju,ne uzimajte i ne ponižavajte se,jer zahvaljujući vama, oni sebi i svojoj djeci grabe lopatama i bagerske kašikama...

ODGOVORITE
Name

Cvijetin

05.07.2019 17:00

Buljavog prevaranta treba što prije istjerati na čistac,istjerati iz SDS-a jer je i onako ubačeni element Milorada Dodika.Ako se pitate zašto onda nije u SNSD-u,pa zato što je potrebniji režimu u SDS-u!? Sa Mićom i takvim SDS je sa svih strana izbušen!!!

ODGOVORITE
Name

GAVRAN

06.07.2019 04:46

PA NIJE SNSDU ZATO STO TAKO VELIKA DVA LOPOVA KAO STO JE ON I DODIK NEMOGU STATI U JEDNU PARTIJU.

Name

MGRAD

05.07.2019 17:29

Mico Micic je veliki tata u Bijeljini i svaka mu cast od jedne kasabe je napravio grad i to lijep grad.

ODGOVORITE
Name

Re

05.07.2019 19:44

Jel to onaj sto ne zna razliku izmedju rijeci MANIFESTACIJA i MENSTRUACIJA.

Name

Be

05.07.2019 20:10

Pićo Pićić je obična seljačina koja ne zna da priča čestito, koja je od Bijeljine napravila ruglo i u blizini potpuno neregulisanu deponiju

Name

Ti

05.07.2019 22:49

Ti sigurno nisi iz Bijeljne pa ovako pišeš pozdrav

Name

Sloga CRNJALOVO

05.07.2019 17:39

I ptice na grani znaju da će Mico sve pomesti u Radniku i dovesti Zlatka Krbanjevića na čelo kluba.To je dogovoreno prije mjesec dana i samo je pitanje dana kada će biti realizacija.

ODGOVORITE
Name

BRUKA i SRAMOTA za Bijeljinu

05.07.2019 20:05

Nevjerovatno zaista, ne samo što Zakonski po planu Budžeta treba da se realizuju sredstva i što sad ta sredstva mimo tokova idu za druge namjene i time se svjesno krši Zakon , već i što se uništava sport ali i drsko pokazuje dvoličnost , krajnji bezobrazluk i nemoć Miće M., zaista sam zatečen ali i iznenađen . Pa zar su malo funkcije stranacke , gradske , te poslovni prostori i hajde da sad i sport uzmemo . Definitivno bruka i sramota aktuelnog načelnika i posle ove informacije ( iako sam sve prethodne izbore bio uz ovog čovjeka ) nema šanse da mu poklonim povjerenje. Nadam se da slično razmisljaju svi normalni građani Bijeljine jer meni je ovo zaista odvratno!

ODGOVORITE
Name

Bijeljinac

05.07.2019 20:58

Ljudi piste bezveze gluposti,ne znate sta se radi u FK Radnik,samo se uzimaju pare od opstine,od sponozora,a dobit od prodaje igrace se nigdje ne prikazuje... A opstina placa radnike,struje,vodu i ostale komunalije i klub uvjek gubitku...

Name

Opstinar

05.07.2019 21:23

Istina je da po naredbi Miće nije prebačeno 6 rata i da se time pokuša otjerati Krstajic da bi Mico preuzeo klub . Time se vrsi pritisak na rukovodstvo kluba koje je Radniku vratilo slavu i klub ocito postavljen na zdrave noge. A zasto pojedinci pisu u korist Mice trecine i zbog kakvih sitnih interesa lažu to samo oni znaju. Pozivam revizore ali i nadležne organe da provjere istinitost i zakonitost ovih radnji od nacelnika Micica i da se konacno izađe na vidjelo .Ovo je dno dna sta vise ovaj covjek radi ovom gradu ali i nama u gradskoj Opstini da neke stvari ne smijem ni pisati .

Name

Profa

05.07.2019 21:33

Dve kuće je napravio na Zlatiboru Toliko o vašem gradonacelniku

ODGOVORITE
Name

Tačno je

05.07.2019 21:35

Grad Bijeljina vec pola godine nije prebacio marke iako je to obavezan po Zakonu( gde su otisli ti novci ne zna niko ).Ne placa grad logicno nikakve rezije niti pomaze prvom timu koji reprezentuje grad u najboljem svjetlu ali tu je i mnogo djece u klubu a na sve to Mico je poslao reviziju u klub ne bi li bilo šta našao , međutim u FK je sve cisto kao suza . Nadlezne institucije pod HITNO trebaju reagovati da se ustvrde navodi i Zvanicno Saopstenje Uprave FK Radnik!! Time ce biti lako dokaziva sramota i bruka naseg dragog Miće M i da građani shvate kakvog to čovjeka imamo na mjestu načelnika!!

ODGOVORITE
Name

Sasko

06.07.2019 06:24

A na Jahorini vikendica pa u Svajcarskoj sta Micic ima narode moj

Name

IDU IZBORI

06.07.2019 06:10

U normalnoj državi svaki gradonačelnik bi nakon ovoga podnio ostavku. Narode i pošteni građani Bijeljine vrijeme da kažemo dosta više bezakonju i sili pojedinca, smjenjuj bagru !! U godinu su Izbori pa molim lijepo , treba glasati za bilo koga drugog nebitno na političku pripadnost. Pa dosta je više lopovluka Miće M. Šta mislite otkud njemu milioni ?? Da nije od plata ...

ODGOVORITE
Name

SDSovac

06.07.2019 08:50

Meni je ovo novo zaista . Shvatam da ce nama trebati sada za Izbore mnogo toga da bi se ostalo na vlasti. Nisam siguran dal je ovo iz Micove glave ali kao Sdsovac kao gradjanin Bijeljine, kao neko ko voli sport ja sam u najmanju ruku razočaran. Ovo je takva blamaža koja se nikada nece saprati i kardinalna greska koja nas skupo moze kostati. Trebalo je pustiti ljude i biti uz njih jer ocito da su rezultati Radnika najbolji u nasoj istoriji i tu prestaje svakakva diskusija u tom domenu. Zaista nepopravljiva šteta i glupost mog prijatelja Mice i cudim se da ovo nije mudrije odradio . Ovo nije smjelo u javnost doci i za ovo neko mora odgovarati!

Name

A DUG OPŠTINE

06.07.2019 12:06

KOLIKO SI MIĆO ZADUŽIO OPŠTINU? DE RECI. A KOLIKO SI UZEO SEBI? DE, RECI.

Name

Ladno pivo

07.07.2019 15:04

På zar ne vidite kako nestaje prostora za zgrade, vile, hotele... Itd, u smrdljivoj septičkoj jami( tj. Bijeljini)!! A oko Radnik ovog stadiona hiljade kvadrata, pa vi skontajte.. Joco buk jedva čeka da krene sa bagerima, da kopa temelje... A ni Zlatku se neće gaditi da uđe u dil sa mafijaškim kumovima (kumovski klan Mićić-Gajić).. Kakav crni sport u Semberiji i fk Radnik!! Za njih je to samo nepotreban trošak, vreća bez dna... Imao bih još puno toga, ali pametnom dosta, razmislite šta se sprema, toliko je očigledno.

Name

09

06.07.2019 15:24

Svaki klub treba da zivi sam od sebe da prodaje mlade igrace i da izlazi na evropsku scenu kako bi sticali novac to je primjer velikih klubova poput barselone real madrida neki ljudi hoce da sjede u klubu da ne rade nista a da im neko daje platu od 1000 2000 km radnik jos ni jedno dijete nije izbacio u prvi tim

ODGOVORITE
Name

Madridista

06.07.2019 16:23

Hahaahh ti bi da budemo Real il Barsa ?!! Moj prijatelju izgubio si kompas ovo je Bosna i RS , Premijer BH liga i svaki klub koji nema pomoc grada jednostavno ne egzistira. Sad je druga stvar kako je moguce da neko nije isplatio 7-8 rata i gdje su ti novci , da li su zavrsili u dzepu nacelnika ? I zašto se šuti ? A narod nemocan , šuti i boji se

Name

Mićo 1/3

09.07.2019 08:31

Moze mi se .... ja sam potpuno vladar Bijeljine i Semberije .. ja cu da radim sta je meni volja , a narod cu opet da kupim

ODGOVORITE