Насри код пријатеља: Компани, помози!

Ако неко може да му спасе каријеру и продужи за још неку сезону. . .  Насри се договорио са Андерлехтом! Француз ће у Бриселу бити у прилици да поново сарађује са некадашњим капитеном у Манчестер Ситију, а однедавно тренером Андерлехта Венсаном Компанијем.

Фудбал 05.07.2019 | 19:28
Насри код пријатеља: Компани, помози!
Пре десетак година важио је за највећег талента француског фудбала, али мало повреде, а мало више недисциплина - утицали су да нема каријеру каква му је предвиђена!

Самир Насри данас има 32 године и поново је без клуба пошто није задовољио у претходних шест месеци у Вест Хему код Мануела Пелегринија, свог бившег тренера из Ситија, али можда боље може да га разуме неко из његове генерације...

Тако је на адресу Насрија стигла понуда бившег саиграча Венсана Компанија, који је сада тренер-играч Андерлехта, да му се придружи у Белгији.

Ову информацију пласирао је "Л'Екип" и у току дана очекује се састанак Насрија и Компанија, али то није једина понуда коју има за сада - тражи га и француски Авр, који је друголигаш, али је реалније да се офанзивни фудбалер окрене конкурентнијем тиму.

Насри је поникао у Марсеју, играо је за Арсенал, Сити, Севиљу, Анталијаспор и Вест Хем, а годину дана је провео ван фудбала због кршења анти-допинг протокола.

Настављају се турбуленције у каријери Самира Насрија. Некадашња велика нада француског фудбала и првотимац Марсеља, Арсенала, Манечстер Ситија, Севиље, Анталије и Вест Хема договорио је све услове са белгијским великаном Андерлехтом.

Насри је стигао јутрос у Брисел, где би након успостављања коначног договора и обавељених медицинских прегледа ставити параф на уговор са новим клубом. Француз стиже као слободан играч, пошто му је уговор са Вест Хемом званично истакао 1. јула ове године.

Насри је одигроа свега 14 званичних утакмица у претходне две сезоне, па ће му боравак у Бриселу бити прилика да поново оживи играчку каријеру. У Андерлехту ће бити у прилици да поново сарађује са некадашњим капитеном у Манчестер Ситију, а однедавно тренером Андерлехта Венсаном Компанијем.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар