Nasri kod prijatelja: Kompani, pomozi!

Ako neko može da mu spase karijeru i produži za još neku sezonu. . .  Nasri se dogovorio sa Anderlehtom! Francuz će u Briselu biti u prilici da ponovo sarađuje sa nekadašnjim kapitenom u Mančester Sitiju, a odnedavno trenerom Anderlehta Vensanom Kompanijem.

Fudbal 05.07.2019 | 19:28
Nasri kod prijatelja: Kompani, pomozi!
Pre desetak godina važio je za najvećeg talenta francuskog fudbala, ali malo povrede, a malo više nedisciplina - uticali su da nema karijeru kakva mu je predviđena!

Samir Nasri danas ima 32 godine i ponovo je bez kluba pošto nije zadovoljio u prethodnih šest meseci u Vest Hemu kod Manuela Pelegrinija, svog bivšeg trenera iz Sitija, ali možda bolje može da ga razume neko iz njegove generacije...

Tako je na adresu Nasrija stigla ponuda bivšeg saigrača Vensana Kompanija, koji je sada trener-igrač Anderlehta, da mu se pridruži u Belgiji.

Ovu informaciju plasirao je "L'Ekip" i u toku dana očekuje se sastanak Nasrija i Kompanija, ali to nije jedina ponuda koju ima za sada - traži ga i francuski Avr, koji je drugoligaš, ali je realnije da se ofanzivni fudbaler okrene konkurentnijem timu.

Nasri je ponikao u Marseju, igrao je za Arsenal, Siti, Sevilju, Antalijaspor i Vest Hem, a godinu dana je proveo van fudbala zbog kršenja anti-doping protokola.

Nastavljaju se turbulencije u karijeri Samira Nasrija. Nekadašnja velika nada francuskog fudbala i prvotimac Marselja, Arsenala, Manečster Sitija, Sevilje, Antalije i Vest Hema dogovorio je sve uslove sa belgijskim velikanom Anderlehtom.

Nasri je stigao jutros u Brisel, gde bi nakon uspostavljanja konačnog dogovora i obaveljenih medicinskih pregleda staviti paraf na ugovor sa novim klubom. Francuz stiže kao slobodan igrač, pošto mu je ugovor sa Vest Hemom zvanično istakao 1. jula ove godine.

Nasri je odigroa svega 14 zvaničnih utakmica u prethodne dve sezone, pa će mu boravak u Briselu biti prilika da ponovo oživi igračku karijeru. U Anderlehtu će biti u prilici da ponovo sarađuje sa nekadašnjim kapitenom u Mančester Sitiju, a odnedavno trenerom Anderlehta Vensanom Kompanijem.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar