Јовељић се представио Нијемцима...

Дајем голове из свих позиција, шеснаестерац је моја кућа! Бивши нападач Црвене звезде добио Ајнтрахтову седмицу.

Фудбал 05.07.2019 | 22:00
Јовељић се представио Нијемцима...
Лука Јовић је у Ајнтрахту носио дес са бројем осам, његов две године млађи земљак ће са седмицом на леђима покушати да оправда потенцијал. Доскорашњи нападач Црвене звезде Дејан Јовељић и званично је представљен као велико појачање бундеслигаша из Франкфурта у летњем прелазном року.

Суперталентовани шпиц се преселио у Ајнтрахт који га је платио Црвеној збвезди четири милиона евра. У Немачкој много очекују од младића који је потписао петогодишњи тим за екипу Адија Хитера.

„Срећам сам што сам постао играч Ајнтрахта из Франкфурта. Треба ми мало времена да научим немачки, али следећа конференција ће бити на вашем језику“, биле су прве речи Дејана Јовељића у Франкфурту после који је добио аплауз.

Немци су нашироко причали о момку који је пажњу скренуо на себе доминацијом у млађим категоријама Црвене звезде. Имао је и запажене сениорске роле и 11 голова у прошлој сезони.

„Мораћу што пре да се интегришем у тим. Видим да је атмосфера у Франкфурту породична, односно да клуб даје велику шансу младим играчима. Стварно се радујем сусреу са верним навијачима Ајнтрахта“.

Потом је причао о себи.

„Ја сам централни нападач. Могу да постигнем гол из било које позиције, али противнички шеснестерац је моја кућа. Тим је врло, врло офанзиван. То ми даје наду да ћу да се прилагодим“.

Врло брзо Јовељић би требало да се верати у Србију. Ако све буде у реду Ајнтрахт ће у другом колу квалфикација за Лигу Европе играти са нишким Радничким.

„Добар тим, али ми смо бољи“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар