Joveljić se predstavio Nijemcima...

Dajem golove iz svih pozicija, šesnaesterac je moja kuća! Bivši napadač Crvene zvezde dobio Ajntrahtovu sedmicu.

Fudbal 05.07.2019 | 22:00
Joveljić se predstavio Nijemcima...
Luka Jović je u Ajntrahtu nosio des sa brojem osam, njegov dve godine mlađi zemljak će sa sedmicom na leđima pokušati da opravda potencijal. Doskorašnji napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić i zvanično je predstavljen kao veliko pojačanje bundesligaša iz Frankfurta u letnjem prelaznom roku.

Supertalentovani špic se preselio u Ajntraht koji ga je platio Crvenoj zbvezdi četiri miliona evra. U Nemačkoj mnogo očekuju od mladića koji je potpisao petogodišnji tim za ekipu Adija Hitera.

„Srećam sam što sam postao igrač Ajntrahta iz Frankfurta. Treba mi malo vremena da naučim nemački, ali sledeća konferencija će biti na vašem jeziku“, bile su prve reči Dejana Joveljića u Frankfurtu posle koji je dobio aplauz.

Nemci su naširoko pričali o momku koji je pažnju skrenuo na sebe dominacijom u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Imao je i zapažene seniorske role i 11 golova u prošloj sezoni.

„Moraću što pre da se integrišem u tim. Vidim da je atmosfera u Frankfurtu porodična, odnosno da klub daje veliku šansu mladim igračima. Stvarno se radujem susreu sa vernim navijačima Ajntrahta“.

Potom je pričao o sebi.

„Ja sam centralni napadač. Mogu da postignem gol iz bilo koje pozicije, ali protivnički šesnesterac je moja kuća. Tim je vrlo, vrlo ofanzivan. To mi daje nadu da ću da se prilagodim“.

Vrlo brzo Joveljić bi trebalo da se verati u Srbiju. Ako sve bude u redu Ajntraht će u drugom kolu kvalfikacija za Ligu Evrope igrati sa niškim Radničkim.

„Dobar tim, ali mi smo bolji“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar