Листа за њега је све дужа...

Олимпија Милано ушла у трку за Теодосића! Италијани играју на карту Етореа Месине и заједничке сарадње у ЦСКА из Москве.

Кошарка 05.07.2019 | 21:41
Листа за њега је све дужа...
Листа заинтересованих клубова за обезбеђивање потписа српског плејмејкера Милоша Теодосића постаје све дужа. После Ефеса, Макабија, Виртуса и Олимпијакоса у игру је ушла и Олимпија из Милана, која верује да може до потписа искусног слободног играча.

Италијански клуб је добио нову управу и на клупу директно из НБА лиге довео Етореа Месину. Амбиције су изузетно високе, а легендарни Италијан би могао да буде важан фактор с обзиром да је са Теодосићем више него успешно сарађивао на клупи ЦСКА из Москве.

Теодосић је без клуба још од почетка фебруара када је раскинуо сарадњу са Клиперсима, довољно је одморио и вероватно нестрпљиво ишчекује почетак припреме за Мундобаскет. Ипак, пре тога би могао да затвори причу око екипе у којој ће наступати наредне сезоне, што би га значајно растеретили и омогућило му да размишља искључиво о репрезентативним обавезама.

Пре неколико дана Макаби из Тел Авива надмашио је понуду Олимпијакоса тешку 2.500.000 евра за две сезоне, пунивши 500.000 евра. Разлика је само у томе што је српском играчу гарантовано само 1.500.000 евра, док је друга година опциона. Да ли је и Армани спреман да се носи са таквом висином уговора показаће наредни дани.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар