Lista za njega je sve duža...

Olimpija Milano ušla u trku za Teodosića! Italijani igraju na kartu Etorea Mesine i zajedničke saradnje u CSKA iz Moskve.

Košarka 05.07.2019 | 21:41
Lista za njega je sve duža...
Lista zainteresovanih klubova za obezbeđivanje potpisa srpskog plejmejkera Miloša Teodosića postaje sve duža. Posle Efesa, Makabija, Virtusa i Olimpijakosa u igru je ušla i Olimpija iz Milana, koja veruje da može do potpisa iskusnog slobodnog igrača.

Italijanski klub je dobio novu upravu i na klupu direktno iz NBA lige doveo Etorea Mesinu. Ambicije su izuzetno visoke, a legendarni Italijan bi mogao da bude važan faktor s obzirom da je sa Teodosićem više nego uspešno sarađivao na klupi CSKA iz Moskve.

Teodosić je bez kluba još od početka februara kada je raskinuo saradnju sa Klipersima, dovoljno je odmorio i verovatno nestrpljivo iščekuje početak pripreme za Mundobasket. Ipak, pre toga bi mogao da zatvori priču oko ekipe u kojoj će nastupati naredne sezone, što bi ga značajno rasteretili i omogućilo mu da razmišlja isključivo o reprezentativnim obavezama.

Pre nekoliko dana Makabi iz Tel Aviva nadmašio je ponudu Olimpijakosa tešku 2.500.000 evra za dve sezone, punivši 500.000 evra. Razlika je samo u tome što je srpskom igraču garantovano samo 1.500.000 evra, dok je druga godina opciona. Da li je i Armani spreman da se nosi sa takvom visinom ugovora pokazaće naredni dani.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar