Тотенхемове слатке муке око плејмејкера...

Покетинов позив кључан за Себаљоса.  Поред шпанског мајстора у игри и Олмо, Заниоло, Ло Селсо, Бруно Фернандеш. . .

Фудбал 05.07.2019 | 22:30
Тотенхемове слатке муке око плејмејкера...
Тотенхемова потера за плејмејкером, као и потенцијалним наследником Кристијана Ериксена, чија будућност у Лондону још увек није јасно дефинисана, улази у завршну фазу. Кључни искорак направио је стратег Певаца Маурисио Покетино, који је према писању мадридског аса телефонским позивом практично убедио Данија Себаљоса да му је место у Тотенхему.

Тај разговор догодио се пре неколико седмица, а главна звезда младе репрезентације Шпаније добила је сигурне гаранције од одличног стратега и обећање да ће бити важан део тима у наредној сезони.

Након великог славља у Удинама, Себаљос је објаснио по којим условима би прихватио понуду неког од заинтересованих клубова.

"Желим да играм 40 утакмица и будем важан играч тима", поручио је Себаљос. Уколико је такве гаранције добио од Покетина онда значи и да је завршетак посла са позитивним исходом по Тотенхем прилично реалан.

Када је у питању Реал Мадрид, Краљевски клуб је одредио цену од 50.000.000 евра за овог играча, али не значи да Певци неће бити у стању да је спусте нешто ниже.

Певци су протеклих недеља на свом радару имали велики број играча сличног профила као што је Себаљос, односно Кристијан Ериксен. Најзвучније су се помињали Николо Заниоло и Ђовани Ло Селсо, али су у игру улетели и Дани Олмо, односно Бруно Фернандеш. Певци су прилично активни у преговорима са свим играчима,постоје информације да је све договорено са Олмом, као и да је послата званична понуда за Фернандеша,па неће бити изненађење уколико у Лондон не стигне једно, већ два појачања.

А листа је таква да Тотенхем једностано не може да погреши са избором. У овом тренутку је најважније је проценити који ће се од играча најбоље прилагодити начину играња у Премијер лиги, јер су квалитет и потенцијал свих наведених, апсолутно неспорни.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар