Totenhemove slatke muke oko plejmejkera...

Poketinov poziv ključan za Sebaljosa.  Pored španskog majstora u igri i Olmo, Zaniolo, Lo Selso, Bruno Fernandeš. . .

Fudbal 05.07.2019 | 22:30
Totenhemove slatke muke oko plejmejkera...
Totenhemova potera za plejmejkerom, kao i potencijalnim naslednikom Kristijana Eriksena, čija budućnost u Londonu još uvek nije jasno definisana, ulazi u završnu fazu. Ključni iskorak napravio je strateg Pevaca Maurisio Poketino, koji je prema pisanju madridskog asa telefonskim pozivom praktično ubedio Danija Sebaljosa da mu je mesto u Totenhemu.

Taj razgovor dogodio se pre nekoliko sedmica, a glavna zvezda mlade reprezentacije Španije dobila je sigurne garancije od odličnog stratega i obećanje da će biti važan deo tima u narednoj sezoni.

Nakon velikog slavlja u Udinama, Sebaljos je objasnio po kojim uslovima bi prihvatio ponudu nekog od zainteresovanih klubova.

"Želim da igram 40 utakmica i budem važan igrač tima", poručio je Sebaljos. Ukoliko je takve garancije dobio od Poketina onda znači i da je završetak posla sa pozitivnim ishodom po Totenhem prilično realan.

Kada je u pitanju Real Madrid, Kraljevski klub je odredio cenu od 50.000.000 evra za ovog igrača, ali ne znači da Pevci neće biti u stanju da je spuste nešto niže.

Pevci su proteklih nedelja na svom radaru imali veliki broj igrača sličnog profila kao što je Sebaljos, odnosno Kristijan Eriksen. Najzvučnije su se pominjali Nikolo Zaniolo i Đovani Lo Selso, ali su u igru uleteli i Dani Olmo, odnosno Bruno Fernandeš. Pevci su prilično aktivni u pregovorima sa svim igračima,postoje informacije da je sve dogovoreno sa Olmom, kao i da je poslata zvanična ponuda za Fernandeša,pa neće biti iznenađenje ukoliko u London ne stigne jedno, već dva pojačanja.

A lista je takva da Totenhem jednostano ne može da pogreši sa izborom. U ovom trenutku je najvažnije je proceniti koji će se od igrača najbolje prilagoditi načinu igranja u Premijer ligi, jer su kvalitet i potencijal svih navedenih, apsolutno nesporni.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar