Змија ушла у архив МУП-а УСК

- Осим бројних проблема с којима се посљедњих мјесеци суочава, полиција Унско-санског кантона (УСК) јутрос је имала још један.

Босна и Херцеговина 05.07.2019 | 12:28
Змија ушла у архив МУП-а УСК
Наиме, у просторије архива Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона у Бихаћу увукла се змија.

На срећу ,она је правовремено уочена, те изузев нелагоде и страха код појединих радника њен улазак није узроковао веће проблеме. Судећи према фотографијама до којих је дошао „Аваз“, они који су видјели змију, имали су и разлога за страх, јер сама величина змије која се процјењује на око два метра изазива непријатан осјећај.

За сада се не зна је ли ријеч о отровници или је пак нека безопасна врста овог гмизавца.  Иначе, посљедњих дана широм БиХ уочен је већи број змија као и што је евидентиран већи број грађана које је ујела змија. Но, ово је први случај да је једна змија "ушетала" код полиције.

(Аваз)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Е

05.07.2019 10:34

Ниста то није..да је усла анаконда у муп српске кад би их видјела побјегла би ..од страха да јој документа не тразе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знамдазнаш

05.07.2019 11:12

"За сада се не зна је ли ријеч о отровници или је пак нека безопасна врста овог гмизавца." - Ријеч је о неотровној змији, према дужини највјероватније је ријеч о смуку. Отровнице су кратке и у БиХ се налазе 3 врсте: поскок (максимална дужина до 70 цм), шарка (маx. дужина до 60 цм) и шарган (маx. дужина до 50 цм).

ОДГОВОРИТЕ
Name

малеена

05.07.2019 14:08

Браво. По самом велицини види се да је неотровна. Сем ако нам нису кобре стигле.