Фенербахче нуди 4.000.000 евра за Павкова!

Хрват га нуди у Башакшехир! Тако бар тврде турски медији. . .

Фудбал 05.07.2019 | 15:40
Фенербахче нуди 4.000.000 евра за Павкова!
Милан Павков је одбио да се пресели на Далеки Исток, али би врло лако могао да настави каријеру у Азији. На Маракани чекају и даље конкретну понуду из Емирата, Арабије или Катара за високог голгетера, а поједини турски портали пишу да је за јунака тријумфа над Ливерпулом заинтересован Фенербахче.

Наводно, тим из азијског дела Истанбула окренуо се Павкову после неуспшених преговора са Александром Митровићем, као и чињенице да Ризе за албанског нападача Ведата Мурићија тражи шест милиона евра. Турски медији су познати по бомбастичним вестима, али је чињеница да турски великан тражи центарфора, тешкаша.

Томе у прилог већ поменута прича о преговорима са Александром Митровићем, и Ведатом Мурићијем који је идентичне грађе као Милан Павков. Висок је 194 центиметра и одликује се одличном скок игром, баш као и љубимац Звездиних навијача.

Фенер је недавно довео Макса Крузеа као слободног играча, као и младог Иранца Алајхара Сајадмнсеха који представља залог за будућност и плаћен је симболичних 700.000 евра. Фенер није рекао последњу реч када су у питању  појачања у офанзивној линији тима, пошто су их напустили Слимани и Роберто Солдано. Дакле, потребан је још један центарфор, који би са потписима Коларова и Фејсе затворио активности у прелазном року.

Сигурно је да жуто-црни могу да задовоље финансијске прохтеве Црвене звезде, која је у овом прелазном року показала спремонст да се одрекне Павкова за три милиона евра. Толико је нудио кинески Ђангсуу.

Павков је тражио нето годишњу зараду од два милиона евра, Кинези су нудили нешто мање...

Нешто обазривије турски медији пишу да је за Милана Павкова заинтересован и Башакшехир. Наводно, асистент спортског директора тог клуба Стјепан Томас залаже се да конкуренцију у шпицу заоштри фудбалер Црвене звезде.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар