Fenerbahče nudi 4.000.000 evra za Pavkova!

Hrvat ga nudi u Bašakšehir! Tako bar tvrde turski mediji. . .

Fudbal 05.07.2019 | 15:40
Fenerbahče nudi 4.000.000 evra za Pavkova!
Milan Pavkov je odbio da se preseli na Daleki Istok, ali bi vrlo lako mogao da nastavi karijeru u Aziji. Na Marakani čekaju i dalje konkretnu ponudu iz Emirata, Arabije ili Katara za visokog golgetera, a pojedini turski portali pišu da je za junaka trijumfa nad Liverpulom zainteresovan Fenerbahče.

Navodno, tim iz azijskog dela Istanbula okrenuo se Pavkovu posle neuspšenih pregovora sa Aleksandrom Mitrovićem, kao i činjenice da Rize za albanskog napadača Vedata Murićija traži šest miliona evra. Turski mediji su poznati po bombastičnim vestima, ali je činjenica da turski velikan traži centarfora, teškaša.

Tome u prilog već pomenuta priča o pregovorima sa Aleksandrom Mitrovićem, i Vedatom Murićijem koji je identične građe kao Milan Pavkov. Visok je 194 centimetra i odlikuje se odličnom skok igrom, baš kao i ljubimac Zvezdinih navijača.

Fener je nedavno doveo Maksa Kruzea kao slobodnog igrača, kao i mladog Iranca Alajhara Sajadmnseha koji predstavlja zalog za budućnost i plaćen je simboličnih 700.000 evra. Fener nije rekao poslednju reč kada su u pitanju  pojačanja u ofanzivnoj liniji tima, pošto su ih napustili Slimani i Roberto Soldano. Dakle, potreban je još jedan centarfor, koji bi sa potpisima Kolarova i Fejse zatvorio aktivnosti u prelaznom roku.

Sigurno je da žuto-crni mogu da zadovolje finansijske prohteve Crvene zvezde, koja je u ovom prelaznom roku pokazala spremonst da se odrekne Pavkova za tri miliona evra. Toliko je nudio kineski Đangsuu.

Pavkov je tražio neto godišnju zaradu od dva miliona evra, Kinezi su nudili nešto manje...

Nešto obazrivije turski mediji pišu da je za Milana Pavkova zainteresovan i Bašakšehir. Navodno, asistent sportskog direktora tog kluba Stjepan Tomas zalaže se da konkurenciju u špicu zaoštri fudbaler Crvene zvezde.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar