Јоровић: Дала сам све од себе, тужна сам...

. . . али, идемо даље! Ивана Јоровић нажалост није успела да се пласира у треће коло Вимблдона. Јуначки се борила готово три сата, али даље ипак иде Американка Алисон Риск.

Тенис 05.07.2019 | 08:21
Јоровић: Дала сам све од себе, тужна сам...
Тенисерка из Питсбурга је победила са 6:2, 6:7 (3), 9:7, имала је једноставно више среће у финишу меча, тако да ће она ићи на мегдан бољој из меча Канепи – Бенчић.

Ивана није била превише разочарана после меча. Може да буде поносна на то како се борила, свесна да је свега неколико лопти одлучило победника.

Чак и после пораза, није скидала осмех са лица, иако јој сигурно није било лако да преболи све што се дешавало на терену.

„Кад ме људи виде, примете прво тај осмех. Желим да тако и остане. Наравно, унутар себе свашта нешто се дешава. Пре свега сам тужна. Дала сам све од себе на терену, али опет, нећу да тражим никакав алиби типа срећа, линија. Једноставно, десило се то што се десило. Ко зна, можда је тако и морало. Идемо даље“, каже Ивана.

Још једном је показала да код ње нема предаје, успела је да се врати у меч после 2:5 у одлучујућем сету, спасила је две меч лопте, на крају не и трећу. Храбри то што је показала да је велики борац и да за њу нема изгубљеног поена и меча.

„Кад је било 5:2 за њу у том трећем сету, само сам рекла себи, ’ја њу стижем’. Више нисам гледала ни резултат, ни поене, ништа, само сам рекла себи, играм сваки поен, па шта буде, биће. Где оде лопта, отишла је. Покушавала сам и да размишљам о игри, да ли да одиграм паралелу или дијагоналу, али тада је све кренуло у моју корист. Баш ми је жао што се није завршило како сам желела. Не иде да покушам сад да се вратим у тај меч, у те гемове... Она је на 5:5, за 6:5 сервирала невероватно, погађала је линије. Једноставно, не може се против тога. На мени је сада да мало одморим главу, смирим страсти, да наставим да тренирам и фокусирам се на следећи турнир, да пружим и неку добру партију и на УС Опену“, поручила је српска тенисерка.

План је да одигра још неколико турнира у Еропи па да полако после тога крене не летњу америчку турнеју.

„Враћам се на шљаку, два турнира ћу одиграти на тој подлози, Букурешт и Јурмала. Пријавила сам и нешто у Немачкој, али о томе касније, видећемо. После тога идем у Америку“, закључила је Јоровићева.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар