''Назовите ме идиотом, али...''

''. . .  Јокић ће бити МВП наредне сезоне!'' Познати амерички новинар Мајк Гринберг и некадашњи НБА кошаркаш Ричард Џеферсон сматрају да ће Никола Јокић наредне сезоне бити најкориснији играч лиге.

Кошарка 04.07.2019 | 22:45
''Назовите ме идиотом, али...''
Гринберг, водитеље емисије "Гет уп" на ЕСПН, сматра да ће српски кошаркаш бити проглашен за МВП сезоне 2019/2020.

"Назовите ме идиотом... много је великих звезда широм НБА лиге који мењају места, које Војнаровски (новинар) и сви остали лудачки чекају да виде шта ће урадити, али МВП за сезону 2020/2021 биће Никола Јокић", рекао је Гринберг, с чиме је био сагласан и Џеферсон.

"Даме и господо, ово је вероватно најимпресивнија ствар коју је рекао. Лејкерси ће имати превише звезда у екипи, имате онда Вестбрука, Јаниса, Хардена... Мислим да ће Денвер Нагетси ићи на све или ништа, имају исти тим као прошле сезоне, и велику шансу буду први на Западу. Ако будете први, а његови бројеви буду као што јесу, онда има шансу да буде МВП", додао је Џеферсон.

Никола Јокић претходне сезоне просечно је бележио око 20 поена, 11 скокова и осам асистенција.

"Никола Јокић је најпотцењенији кошаркаш у НБА, а био је у најбољем тиму за прошлу сезону. Има са 23 године, а Денвер ће победити 60+ утакмица наредне године", казао је Гринберг.

Њихов колега у студију није могао да се сложи са Џеферсоном и Гринбергом. Он сматра да ће Стеф Кари бити МВП, сада када више нема Кевина Дурента.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар