''Nazovite me idiotom, ali...''

''. . .  Jokić će biti MVP naredne sezone!'' Poznati američki novinar Majk Grinberg i nekadašnji NBA košarkaš Ričard Džeferson smatraju da će Nikola Jokić naredne sezone biti najkorisniji igrač lige.

Košarka 04.07.2019 | 22:45
''Nazovite me idiotom, ali...''
Grinberg, voditelje emisije "Get up" na ESPN, smatra da će srpski košarkaš biti proglašen za MVP sezone 2019/2020.

"Nazovite me idiotom... mnogo je velikih zvezda širom NBA lige koji menjaju mesta, koje Vojnarovski (novinar) i svi ostali ludački čekaju da vide šta će uraditi, ali MVP za sezonu 2020/2021 biće Nikola Jokić", rekao je Grinberg, s čime je bio saglasan i Džeferson.

"Dame i gospodo, ovo je verovatno najimpresivnija stvar koju je rekao. Lejkersi će imati previše zvezda u ekipi, imate onda Vestbruka, Janisa, Hardena... Mislim da će Denver Nagetsi ići na sve ili ništa, imaju isti tim kao prošle sezone, i veliku šansu budu prvi na Zapadu. Ako budete prvi, a njegovi brojevi budu kao što jesu, onda ima šansu da bude MVP", dodao je Džeferson.

Nikola Jokić prethodne sezone prosečno je beležio oko 20 poena, 11 skokova i osam asistencija.

"Nikola Jokić je najpotcenjeniji košarkaš u NBA, a bio je u najboljem timu za prošlu sezonu. Ima sa 23 godine, a Denver će pobediti 60+ utakmica naredne godine", kazao je Grinberg.

Njihov kolega u studiju nije mogao da se složi sa Džefersonom i Grinbergom. On smatra da će Stef Kari biti MVP, sada kada više nema Kevina Durenta.Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar