Боби и Тоби коначно раздвојени!

Шоу мора да се настави! Два пута су заједно "трејдовани", али овог лета је Филаделфија одлучила да задржи само једног. . .

Кошарка 04.07.2019 | 22:20
Боби и Тоби коначно раздвојени!
Бобан Марјановић и Тобајас Херис упознали су се у Детроиту, када је српски центар лета 2016. потписао трогодишњи уговор, након НБА дебија у Сан Антонио Спурсима.

Херис је неколико месеци раније стигао у "град мотора" из Орланда.

О њиховом пријатељству није се знало превише, док у јануару 2018. заједно са Ејверијем Бредлијем нису послати у Лос Анђелес Клиперсе, у замену за Блејка Грифина.

Од тада, полако али сигурно, однос Марјановића и Хериса, прожет спонтаношћу и хумором, почиње више да привлачи пажњу медија, да би уз помоћ друштвених мрежа све прерасло у мини-феномен звани "Боби и Тоби".

Лудо су се проводили на терену и ван терена, засипали пратиоце на друштвеним мрежама разноразним шалама, може се чак рећи да је то био први НБА ријалити програм у коме учествују двојица клупских другова...

Боби и Тоби успели су да "преживе" још једну трампу, па су зимус заједно из Клиперса отишли у Филаделфију и са њом били на лопту од пласмана у финале Истока, али Кавај Ленард је погодио онај невероватан шут у последњем секунду "мајсторице"... И онда, завршетком сезоне, постали су слободни агенти.

Сиксерси су Херису дали максималан петогодишњи уговор вредан 180 милиона долара, док су на центарским позицијама Џоелу Ембиду придодали Ала Хорфорда из Бостона и Кајла О'Квина из Индијане. Било је јасно да ће Марјановић наставити каријеру у другом тиму...

Када је у среду објављено да иде у Далас, на две године за седам милиона долара, многи то нису доживели као уобичајени НБА трансфер, већ као крај "Боби и Тоби" шоуа, који је за НБА прилике потрајао више него што се могло очекивати.

Можда најбољи коментар дао је "Спортс илустрејтид" на свом Тwиттер профилу: "Покушајмо да не плачемо што је завршено, већ да се осмехнемо што се догодило".

И сами играчи остали су верни себи, па су после искрене Херисове опроштајне поруке "склизнули" у спрдачину, са гифовима и емотиконима туге и плача.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар