Bobi i Tobi konačno razdvojeni!

Šou mora da se nastavi! Dva puta su zajedno "trejdovani", ali ovog leta je Filadelfija odlučila da zadrži samo jednog. . .

Košarka 04.07.2019 | 22:20
Bobi i Tobi konačno razdvojeni!
Boban Marjanović i Tobajas Heris upoznali su se u Detroitu, kada je srpski centar leta 2016. potpisao trogodišnji ugovor, nakon NBA debija u San Antonio Spursima.

Heris je nekoliko meseci ranije stigao u "grad motora" iz Orlanda.

O njihovom prijateljstvu nije se znalo previše, dok u januaru 2018. zajedno sa Ejverijem Bredlijem nisu poslati u Los Anđeles Kliperse, u zamenu za Blejka Grifina.

Od tada, polako ali sigurno, odnos Marjanovića i Herisa, prožet spontanošću i humorom, počinje više da privlači pažnju medija, da bi uz pomoć društvenih mreža sve preraslo u mini-fenomen zvani "Bobi i Tobi".

Ludo su se provodili na terenu i van terena, zasipali pratioce na društvenim mrežama raznoraznim šalama, može se čak reći da je to bio prvi NBA rijaliti program u kome učestvuju dvojica klupskih drugova...

Bobi i Tobi uspeli su da "prežive" još jednu trampu, pa su zimus zajedno iz Klipersa otišli u Filadelfiju i sa njom bili na loptu od plasmana u finale Istoka, ali Kavaj Lenard je pogodio onaj neverovatan šut u poslednjem sekundu "majstorice"... I onda, završetkom sezone, postali su slobodni agenti.

Siksersi su Herisu dali maksimalan petogodišnji ugovor vredan 180 miliona dolara, dok su na centarskim pozicijama Džoelu Embidu pridodali Ala Horforda iz Bostona i Kajla O'Kvina iz Indijane. Bilo je jasno da će Marjanović nastaviti karijeru u drugom timu...

Kada je u sredu objavljeno da ide u Dalas, na dve godine za sedam miliona dolara, mnogi to nisu doživeli kao uobičajeni NBA transfer, već kao kraj "Bobi i Tobi" šoua, koji je za NBA prilike potrajao više nego što se moglo očekivati.

Možda najbolji komentar dao je "Sports ilustrejtid" na svom Twitter profilu: "Pokušajmo da ne plačemo što je završeno, već da se osmehnemo što se dogodilo".

I sami igrači ostali su verni sebi, pa su posle iskrene Herisove oproštajne poruke "skliznuli" u sprdačinu, sa gifovima i emotikonima tuge i plača.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar