WБ - Ђоковић хвали Хуркача...

Добар тенисер, добар момак! Предстојећи ривал нашег аса биће Пољак ког је недавно савладао на Ролан Гаросу.

Тенис 04.07.2019 | 19:46
WБ - Ђоковић хвали Хуркача...
Без много проливеног зноја и нервозе стигао је Новак Ђоковић до 3. кола овогодишњег Вимблдона. На путу одбране трофеја максималним победама по сетовима (3:0) прескочени су Немац Филип Колшрајбер и Американац украјинског порекла, Денис Кудл, а следећи је изазивач је Пољак Хуберт Хуркач.

Познат је 22. играч АТП листе нашем асу, пошто су се недавно састали на Ролан Гаросу. Рутински га је тада савладао Новак - 6:4, 6:2, 6:2, а надамо се да ће тако бити и овај пут.

"Потпуно је другачије на Ролан Гаросу, другачија је подлога, па ће и припрема за предстојећи меч бити другачија. Добар је тенисер, добар момак. Нема шта да изгуби, али знам његову игру и надам се још једном добром мечу", изјавио је Ђоковић после дуела са Кудлом.

Иако је поново славио без изгубљеног сета (6:3, 6:2, 6:2), утисак је да је могао и брже од сат и 34 минута да заврши меч, пошто је после само 15 минута водио 5:0 у гемовима првог сета.

"Генерално сам задовољан, али у појединим моментима могло је да буде и боље. Солидан наступ, сервис је био солидан...", рекао је Новак и додао да жели пети трофеј на најстаријем тениском турниру.

"Амбиције су увек највеће, тако је од почетка моје каријере, а посебно овде на Вимблдону. Трудим се да увек будем најбољи", јасан је Ђоковић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар