WB - Đoković hvali Hurkača...

Dobar teniser, dobar momak! Predstojeći rival našeg asa biće Poljak kog je nedavno savladao na Rolan Garosu.

Tenis 04.07.2019 | 19:46
WB - Đoković hvali Hurkača...
Bez mnogo prolivenog znoja i nervoze stigao je Novak Đoković do 3. kola ovogodišnjeg Vimbldona. Na putu odbrane trofeja maksimalnim pobedama po setovima (3:0) preskočeni su Nemac Filip Kolšrajber i Amerikanac ukrajinskog porekla, Denis Kudl, a sledeći je izazivač je Poljak Hubert Hurkač.

Poznat je 22. igrač ATP liste našem asu, pošto su se nedavno sastali na Rolan Garosu. Rutinski ga je tada savladao Novak - 6:4, 6:2, 6:2, a nadamo se da će tako biti i ovaj put.

"Potpuno je drugačije na Rolan Garosu, drugačija je podloga, pa će i priprema za predstojeći meč biti drugačija. Dobar je teniser, dobar momak. Nema šta da izgubi, ali znam njegovu igru i nadam se još jednom dobrom meču", izjavio je Đoković posle duela sa Kudlom.

Iako je ponovo slavio bez izgubljenog seta (6:3, 6:2, 6:2), utisak je da je mogao i brže od sat i 34 minuta da završi meč, pošto je posle samo 15 minuta vodio 5:0 u gemovima prvog seta.

"Generalno sam zadovoljan, ali u pojedinim momentima moglo je da bude i bolje. Solidan nastup, servis je bio solidan...", rekao je Novak i dodao da želi peti trofej na najstarijem teniskom turniru.

"Ambicije su uvek najveće, tako je od početka moje karijere, a posebno ovde na Vimbldonu. Trudim se da uvek budem najbolji", jasan je Đoković.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar