Из Интера у Јувентус, преко Ибице!

Наводно су на познатом шпанском острву обављени преговори о трансферу Маура Икардија.

Фудбал 04.07.2019 | 08:41
Из Интера у Јувентус, преко Ибице!
Време је летњих одмора, а шпанско острво Ибица тада је и те како је популарно. Посебно за оне са дубљим џепом, као што су фудбалери. Међу њима и Мауро Икарди, звезда Интера. 

Иза аргентинског нападача је сезона за заборав је други део готово и да није играо због свађе са тренером Спалетијем, клупским руководством, појединим саиграчима, навијачима... 

Све то узроковало је да се са супругом и менаџерком Вандом Наром упусти у потрагу за новим клубом, а увелико се прича да би то могао бити ривалски Јувентус. 

Нови тренер Интера, Антонио Конте, као један од услова свог доласка поставио је трансфер Икардија, па се у миланском клубу труде да му то и испуне. И доведу Едина Џека из Роме или Ромелуа Лукакуа из Манчестер јунајтеда.

Да је растанак са Икардијем врло близу може се закључити по писању италијанског "Медијасета", који наводи да је спортски директор Јувентуса, Фабио Паратићи, одлетео на Ибицу због састанка са аргентинским голгетером и његовом супругом. Помиње се, такође, да би у склопу Икардијевог трансфера, из Јувентуса у Интер, могао да пређе његов земљак Пауло Дибала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар