Iz Intera u Juventus, preko Ibice!

Navodno su na poznatom španskom ostrvu obavljeni pregovori o transferu Maura Ikardija.

Fudbal 04.07.2019 | 08:41
Iz Intera u Juventus, preko Ibice!
Vreme je letnjih odmora, a špansko ostrvo Ibica tada je i te kako je popularno. Posebno za one sa dubljim džepom, kao što su fudbaleri. Među njima i Mauro Ikardi, zvezda Intera. 

Iza argentinskog napadača je sezona za zaborav je drugi deo gotovo i da nije igrao zbog svađe sa trenerom Spaletijem, klupskim rukovodstvom, pojedinim saigračima, navijačima... 

Sve to uzrokovalo je da se sa suprugom i menadžerkom Vandom Narom upusti u potragu za novim klubom, a uveliko se priča da bi to mogao biti rivalski Juventus. 

Novi trener Intera, Antonio Konte, kao jedan od uslova svog dolaska postavio je transfer Ikardija, pa se u milanskom klubu trude da mu to i ispune. I dovedu Edina Džeka iz Rome ili Romelua Lukakua iz Mančester junajteda.

Da je rastanak sa Ikardijem vrlo blizu može se zaključiti po pisanju italijanskog "Medijaseta", koji navodi da je sportski direktor Juventusa, Fabio Paratići, odleteo na Ibicu zbog sastanka sa argentinskim golgeterom i njegovom suprugom. Pominje se, takođe, da bi u sklopu Ikardijevog transfera, iz Juventusa u Inter, mogao da pređe njegov zemljak Paulo Dibala.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar