Због овога је Бенитез и отишао...!

РАСПРОДАЈА!!! Мирише на испадање у другу лигу, али тек је почетак јула. . .

Фудбал 04.07.2019 | 14:23
Због овога је Бенитез и отишао...!
Њукасл у овом тренутку делује као брод који тоне.

Деловало је да ће "арапски новац" спасити клуб, када се појавило интересовање шеика Бин Заједа, али власник Мајк Ешли је за сада одложио преговоре и наставио да буде "шкрт" на новцу, због чега је први ногу повукао угледни менаџер Рафаел Бенитез.

Изабрао је богату понуду из Кине уместо "просечности" у Енглеској, а да је у току распродаја на "Сент Џејмсис парку" потврђује најгласнија трансфер гласина овог јутра из Енглеске.

Како преноси "Гардијан", Њукасл је прихватио понуду Лестера у висини од 34 милиона евра за најбољег играча тима Ајозеа Переза, коју ће, према свим прогнозама, "свраке" прихватити и тако постати још слабије.

Шпански нападач је заблистао у завршници сезоне и годину у Премијер лиги завршио са 12 погодака, а претходно се спекулисало да би Валенсија могла да га "одведе".

Ипак, понуда од 34 милиона евра била је јача од оне коју су проследили "слепи мишеви" - и, уколико дође до трансфера, то ће постати трећа највећа зарада клуба пошто су за више новца продали само Ендија Керола (41 милион евра, Ливерпул) и Мусу Сисока (35 милиона евра, Тотенхем).

С обзиром на то да је Њукасл довео Переза за само 2 милиона евра из Тенерифа још 2014. године, јасно је да ће зарадити добар новац, али су постали и кандидати за испадање...

Изгледа да је то осетио и Бенитез.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар