Zbog ovoga je Benitez i otišao...!

RASPRODAJA!!! Miriše na ispadanje u drugu ligu, ali tek je početak jula. . .

Fudbal 04.07.2019 | 14:23
Zbog ovoga je Benitez i otišao...!
Njukasl u ovom trenutku deluje kao brod koji tone.

Delovalo je da će "arapski novac" spasiti klub, kada se pojavilo interesovanje šeika Bin Zajeda, ali vlasnik Majk Ešli je za sada odložio pregovore i nastavio da bude "škrt" na novcu, zbog čega je prvi nogu povukao ugledni menadžer Rafael Benitez.

Izabrao je bogatu ponudu iz Kine umesto "prosečnosti" u Engleskoj, a da je u toku rasprodaja na "Sent Džejmsis parku" potvrđuje najglasnija transfer glasina ovog jutra iz Engleske.

Kako prenosi "Gardijan", Njukasl je prihvatio ponudu Lestera u visini od 34 miliona evra za najboljeg igrača tima Ajozea Pereza, koju će, prema svim prognozama, "svrake" prihvatiti i tako postati još slabije.

Španski napadač je zablistao u završnici sezone i godinu u Premijer ligi završio sa 12 pogodaka, a prethodno se spekulisalo da bi Valensija mogla da ga "odvede".

Ipak, ponuda od 34 miliona evra bila je jača od one koju su prosledili "slepi miševi" - i, ukoliko dođe do transfera, to će postati treća najveća zarada kluba pošto su za više novca prodali samo Endija Kerola (41 milion evra, Liverpul) i Musu Sisoka (35 miliona evra, Totenhem).

S obzirom na to da je Njukasl doveo Pereza za samo 2 miliona evra iz Tenerifa još 2014. godine, jasno je da će zaraditi dobar novac, ali su postali i kandidati za ispadanje...

Izgleda da je to osetio i Benitez.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar