Поштена понуда Реала: "Ђаволи", може трампа?!

На све начине покушавају у Реалу да се ослободе Гарета Бејла. . .

Фудбал 03.07.2019 | 15:36
Поштена понуда Реала: "Ђаволи", може трампа?!
Интересантна идеја "краљевског клуба" која је стигла на Олд Трафорд!

Реал Мадрид спреман је да Манчестер Јунајтеду понуди Гарета Бејла и новац у замену за Пола Погбу, преноси шпанска Марка на данашњој насловној страни.

Погба је приоритет тренера Зинедина Зидана, али Мадриђани немају намеру да га доведу за 150 милиона евра, колико га процењују у Манчестеру, па ће покушати да у сав посао убаци бившег фудбалера лондонског Тотенхема.

Бејл је раније био на мети Јунајтеда, сада није у плановима Зидана, посебно због највеће плате у клубу од 15 милиона евра и очекује се да оде овог лета.

Већ раније је "Зизу" ставио до знања Велшанину да не рачуна на њега у наредној сезони и да је слободан да промени средину, али играча коме репутација опада, а плата је изузетно висока, тешко је пронаћи клуб који би хтео да га "покупи".

Реал је већ потрошио преко 300 милиона евра на трансфере на почетку прелазног рока, али Зидану је неопходан још један везиста врхунског квалитета.

Погба је незадовољан на Олд Трафорду, често је говорио да му је сан да једног дана заигра за краљевски клуб, али око могућег одласка највише се пита Манчестер Јунајтед, док би у случају одбијене понуде Реал и дефинитивно кренуо по Кристијана Ериксена из Тотенхема.

Сада је већ јасно да од спекулација да би и Килијан Мбапе могао да заврши у Реалу тренутно нема ништа, а "напад" на њега очекује се наредног лета.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јо

03.07.2019 15:24

Неце нико ниста добит два исте квалитете

ОДГОВОРИТЕ