Poštena ponuda Reala: "Đavoli", može trampa?!

Na sve načine pokušavaju u Realu da se oslobode Gareta Bejla. . .

Fudbal 03.07.2019 | 15:36
Poštena ponuda Reala: "Đavoli", može trampa?!
Interesantna ideja "kraljevskog kluba" koja je stigla na Old Traford!

Real Madrid spreman je da Mančester Junajtedu ponudi Gareta Bejla i novac u zamenu za Pola Pogbu, prenosi španska Marka na današnjoj naslovnoj strani.

Pogba je prioritet trenera Zinedina Zidana, ali Madriđani nemaju nameru da ga dovedu za 150 miliona evra, koliko ga procenjuju u Mančesteru, pa će pokušati da u sav posao ubaci bivšeg fudbalera londonskog Totenhema.

Bejl je ranije bio na meti Junajteda, sada nije u planovima Zidana, posebno zbog najveće plate u klubu od 15 miliona evra i očekuje se da ode ovog leta.

Već ranije je "Zizu" stavio do znanja Velšaninu da ne računa na njega u narednoj sezoni i da je slobodan da promeni sredinu, ali igrača kome reputacija opada, a plata je izuzetno visoka, teško je pronaći klub koji bi hteo da ga "pokupi".

Real je već potrošio preko 300 miliona evra na transfere na početku prelaznog roka, ali Zidanu je neophodan još jedan vezista vrhunskog kvaliteta.

Pogba je nezadovoljan na Old Trafordu, često je govorio da mu je san da jednog dana zaigra za kraljevski klub, ali oko mogućeg odlaska najviše se pita Mančester Junajted, dok bi u slučaju odbijene ponude Real i definitivno krenuo po Kristijana Eriksena iz Totenhema.

Sada je već jasno da od spekulacija da bi i Kilijan Mbape mogao da završi u Realu trenutno nema ništa, a "napad" na njega očekuje se narednog leta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

jo

03.07.2019 15:24

Nece niko nista dobit dva iste kvalitete

ODGOVORITE