Видео: Кирјос поново дивљао!

Кирјос правио инциденте: Зашто судија неће бити кажњен? Тамна страна аустралијског тенисера Ника Кирјоса поново је изашла на видело на мечу против Џордана Томпсона у првом колу Вимблдона.

Тенис 03.07.2019 | 14:01
Видео: Кирјос поново дивљао!
Кирјос је публици приредио спектакл са својим невероватним поенима током меча, али се у два наврата понео веома неспортски према противнику и судији.

Средином трећег сета линијски судија је погрешио код сервиса Аустралијанца и то је веома изнервирало Ника.

Узео је лоптицу и послао је ван трибина, а онда је ушао у расправу са судијом.

"Да ли ће линијски судија бити кажњен? Зашто неће бити кажњен? Дајем поене Томспону на овакав начин. Дајум му поене, пробуди се", рекао је Кирјос судији.

Ту није био крај сукоба Кирјоса и главног судије. Мало после тога жалио се на фоторепортера који гласно прича током поена.

"Она буквално прича, није више ни смешно. Колико је само гласна... мораш да будеш свестан ситуације. Да дозвољенојој је да прича, али ако бих ја радио тај посао рекао бих себи 'дај мало да спустим глас", рекао је Кирјос.

Аустралијски тенисер је добио трећи сет после 76 минута игре. Потом је четврти изгубио веома убедљиво, док је у петом славио са 6:1. Сада га очекује дуел са Рафаелом Надалом и сви једва чекају тај окршај.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар