Video: Kirjos ponovo divljao!

Kirjos pravio incidente: Zašto sudija neće biti kažnjen? Tamna strana australijskog tenisera Nika Kirjosa ponovo je izašla na videlo na meču protiv Džordana Tompsona u prvom kolu Vimbldona.

Tenis 03.07.2019 | 14:01
Video: Kirjos ponovo divljao!
Kirjos je publici priredio spektakl sa svojim neverovatnim poenima tokom meča, ali se u dva navrata poneo veoma nesportski prema protivniku i sudiji.

Sredinom trećeg seta linijski sudija je pogrešio kod servisa Australijanca i to je veoma iznerviralo Nika.

Uzeo je lopticu i poslao je van tribina, a onda je ušao u raspravu sa sudijom.

"Da li će linijski sudija biti kažnjen? Zašto neće biti kažnjen? Dajem poene Tomsponu na ovakav način. Dajum mu poene, probudi se", rekao je Kirjos sudiji.

Tu nije bio kraj sukoba Kirjosa i glavnog sudije. Malo posle toga žalio se na fotoreportera koji glasno priča tokom poena.

"Ona bukvalno priča, nije više ni smešno. Koliko je samo glasna... moraš da budeš svestan situacije. Da dozvoljenojoj je da priča, ali ako bih ja radio taj posao rekao bih sebi 'daj malo da spustim glas", rekao je Kirjos.

Australijski teniser je dobio treći set posle 76 minuta igre. Potom je četvrti izgubio veoma ubedljivo, dok je u petom slavio sa 6:1. Sada ga očekuje duel sa Rafaelom Nadalom i svi jedva čekaju taj okršaj.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar