Радник (БН) поражен у "генералци" пред ЛЕ!

Иако су током цијелог меча били ако не бољи, онда барем равноправан ривал, фудбалери из Бијељине доживјели су минималан пораз од суперлигаша Србије Јавора из Ивањице.

Фудбал 02.07.2019 | 20:26
Радник (БН) поражен у "генералци" пред ЛЕ!
Посљедњи тест меч на припремама на Златибору, фудбалери Радника из Бијељине одиграли су против Јавора из Ивањице, а суперлигаш Србије славио је минималним резултатом 1:0 (0:0).

Иако је тим Младена Жижовића био равноправан ривал током цијелог сусрета, на моменте чак и бољи, није успио да реализује своје прилике, што су Ивањичани казнили у 57. минуту и голом некадашњег играча Радника Момчила Мркаића стигли до тријумфа.

Била је ово генерална проба за бијељинске "плаве" пред мечеве квалификација за Лигу Европе, у којима ће 11. и 17. јула играти против Спартака из Трнаве.

Најбољу прилику за Бијељинце у финишу првог полувремена имао је Дејан Максимовић, када је голман Јавора Немања Јеврић, уз помоћ пречке, спасио свој гол.

Пар тренутака прије тога и Демир Пецо добро је шутирао са руба казненог ударца, али је и тада Јеврић био сигуран.

Нападали су фудбалери семберског премијерлигаша и у наставку. Жижовић је наредио потпуну офанзиву, али прилике су остале нереализоване.

Послије овог меча, експедиција Радника враћа се у Бијељину, гдје ће се спремати за двомеч са словачким тимом.

РАДНИК - ЈАВОР 0:1 (0:0)

Стадион: Швајцарија на Златибору. Судија: Зоран Софренић (Бијељина). Гледалаца: 100. 

РАДНИК: Козић, Радовић, Симоновић, Мекић, Сушић, Пецо, Максимовић, Шуберт, Ђурић, Зукић, Попара. Још су играли: Мерајић, Бечелић, Плавшић, Брадоњић, Мотика, Гогић. Тренер: Младен Жижовић.

ЈАВОР: Јеврић, Амановић, Пишчевић, Ђерић, Јосовић, Домагић, Цуцкић, Кувељић, Петковић, Мркаић, Марковић. Још су играли: Севић, Крнић, Басарић, Бошковић, Цветковић, Маричић, Илић, Бачанин, Бемпах, Дејвид, Јовановић, Богичевић. Тренер: Игор Бонџулић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар