Radnik (BN) poražen u "generalci" pred LE!

Iako su tokom cijelog meča bili ako ne bolji, onda barem ravnopravan rival, fudbaleri iz Bijeljine doživjeli su minimalan poraz od superligaša Srbije Javora iz Ivanjice.

Fudbal 02.07.2019 | 20:26
Radnik (BN) poražen u "generalci" pred LE!
Posljednji test meč na pripremama na Zlatiboru, fudbaleri Radnika iz Bijeljine odigrali su protiv Javora iz Ivanjice, a superligaš Srbije slavio je minimalnim rezultatom 1:0 (0:0).

Iako je tim Mladena Žižovića bio ravnopravan rival tokom cijelog susreta, na momente čak i bolji, nije uspio da realizuje svoje prilike, što su Ivanjičani kaznili u 57. minutu i golom nekadašnjeg igrača Radnika Momčila Mrkaića stigli do trijumfa.

Bila je ovo generalna proba za bijeljinske "plave" pred mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojima će 11. i 17. jula igrati protiv Spartaka iz Trnave.

Najbolju priliku za Bijeljince u finišu prvog poluvremena imao je Dejan Maksimović, kada je golman Javora Nemanja Jevrić, uz pomoć prečke, spasio svoj gol.

Par trenutaka prije toga i Demir Peco dobro je šutirao sa ruba kaznenog udarca, ali je i tada Jevrić bio siguran.

Napadali su fudbaleri semberskog premijerligaša i u nastavku. Žižović je naredio potpunu ofanzivu, ali prilike su ostale nerealizovane.

Poslije ovog meča, ekspedicija Radnika vraća se u Bijeljinu, gdje će se spremati za dvomeč sa slovačkim timom.

RADNIK - JAVOR 0:1 (0:0)

Stadion: Švajcarija na Zlatiboru. Sudija: Zoran Sofrenić (Bijeljina). Gledalaca: 100. 

RADNIK: Kozić, Radović, Simonović, Mekić, Sušić, Peco, Maksimović, Šubert, Đurić, Zukić, Popara. Još su igrali: Merajić, Bečelić, Plavšić, Bradonjić, Motika, Gogić. Trener: Mladen Žižović.

JAVOR: Jevrić, Amanović, Piščević, Đerić, Josović, Domagić, Cuckić, Kuveljić, Petković, Mrkaić, Marković. Još su igrali: Sević, Krnić, Basarić, Bošković, Cvetković, Maričić, Ilić, Bačanin, Bempah, Dejvid, Jovanović, Bogičević. Trener: Igor Bondžulić.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar