Необично питање на промоцији Јувентусовог појачања...

Адријен Рабио и званично је играч Старе даме!

Фудбал 02.07.2019 | 20:50
Необично питање на промоцији Јувентусовог појачања...
Кажу није готово док се не појави фотка у дресу, а данас је свој са бројем 25 на леђима у Јувентусу званично задужио и Адријен Рабио, доскорашњи првотимац Пари Сен Жермена. И како то већ иде, одговарао је 24-годишњи везиста на разна питања, с тим да су овог пута нека заиста била јединствена и први пут су се чула у Торину. Италијански новинари немају пардиона. Па с неба у ребра и питање о мами Вероници и њеној улози у целом трансферу. Јер није тајна да је Вероника Рабио Адријенов - менаџер.

“Кад говоримо о спорту, она је мој менаџер тако да очигледо има веома важну улогу. Ценим њено мишљење. Радимо заједно, помаже ми, као што и сваки други менаџер помаже свом фудбалеру. Што се тиче нашег односа мајка-син то је нешто сасвим друго.  Добро сарађујемо”, одговара Рабио.

Да се ми ипак вратимо на сам клуб. Јуве се помиње већ дуго, али раније је у игри била и Барселона, па Манчестер јунајтед…

”Било је преговора са Јувентусом и раније, али то је био другачији период мог живота. Данас се једноставно све поклопило и ево ме… Све се брзо издешавало, текло је без проблема… Јувент је велики клуб, престижан. Мада је имао неких проблема последњих година, није могао до пехара Лиге шампиона. Али како ја то видим, Јуве је ипак степеник изнад у односу на Пари Сен Жермен”.

Занимљиво, прошлог лета је супротним смером кренуо Ђанлуиђи Буфон, па је Рабио имао код кога да се распита о свему што га чека у Торину.

“Доста ме је саветовао, много причао о Јувентусу.  Многи ми је значило његово мишљење и сигурно је и он утицао на моју одлуку. Рекао је ми је да ако желимо да напредим у каријери да је Јуве сигурно најбољи начин да то урадим. Озбиљно сам га схватио, ипак је то Ђиђи”.

Са новим тренером Маурицијем Саријем није још стигао да прича, док је први играч кога је срео у Торину био још један новајлија Арон Ремзи док је у теретани тренирао. Мораће обојица крваво да тренирају. Јер ту су још и Миралем Пјанић, Блез Матуиди, Сами Кедира, Емре Џан, Родриго Бетанкур… Неће бити лако доћи до места у Јувентусових стартних 11?

”Ја највише да волим да играм лево у вези са тројицом, али могу да покријем и преостале две позиције. Прилагодићу се”.

О Пари Сен Жермену врло кратко…

”Компликован период, сад завршен и нова авантура почиње. Желим све да оставим иза себе. Нисам желео да се тако растанемо, али није зависило само од мене”.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар