Neobično pitanje na promociji Juventusovog pojačanja...

Adrijen Rabio i zvanično je igrač Stare dame!

Fudbal 02.07.2019 | 20:50
Neobično pitanje na promociji Juventusovog pojačanja...
Kažu nije gotovo dok se ne pojavi fotka u dresu, a danas je svoj sa brojem 25 na leđima u Juventusu zvanično zadužio i Adrijen Rabio, doskorašnji prvotimac Pari Sen Žermena. I kako to već ide, odgovarao je 24-godišnji vezista na razna pitanja, s tim da su ovog puta neka zaista bila jedinstvena i prvi put su se čula u Torinu. Italijanski novinari nemaju pardiona. Pa s neba u rebra i pitanje o mami Veronici i njenoj ulozi u celom transferu. Jer nije tajna da je Veronika Rabio Adrijenov - menadžer.

“Kad govorimo o sportu, ona je moj menadžer tako da očigledo ima veoma važnu ulogu. Cenim njeno mišljenje. Radimo zajedno, pomaže mi, kao što i svaki drugi menadžer pomaže svom fudbaleru. Što se tiče našeg odnosa majka-sin to je nešto sasvim drugo.  Dobro sarađujemo”, odgovara Rabio.

Da se mi ipak vratimo na sam klub. Juve se pominje već dugo, ali ranije je u igri bila i Barselona, pa Mančester junajted…

”Bilo je pregovora sa Juventusom i ranije, ali to je bio drugačiji period mog života. Danas se jednostavno sve poklopilo i evo me… Sve se brzo izdešavalo, teklo je bez problema… Juvent je veliki klub, prestižan. Mada je imao nekih problema poslednjih godina, nije mogao do pehara Lige šampiona. Ali kako ja to vidim, Juve je ipak stepenik iznad u odnosu na Pari Sen Žermen”.

Zanimljivo, prošlog leta je suprotnim smerom krenuo Đanluiđi Bufon, pa je Rabio imao kod koga da se raspita o svemu što ga čeka u Torinu.

“Dosta me je savetovao, mnogo pričao o Juventusu.  Mnogi mi je značilo njegovo mišljenje i sigurno je i on uticao na moju odluku. Rekao je mi je da ako želimo da napredim u karijeri da je Juve sigurno najbolji način da to uradim. Ozbiljno sam ga shvatio, ipak je to Điđi”.

Sa novim trenerom Mauricijem Sarijem nije još stigao da priča, dok je prvi igrač koga je sreo u Torinu bio još jedan novajlija Aron Remzi dok je u teretani trenirao. Moraće obojica krvavo da treniraju. Jer tu su još i Miralem Pjanić, Blez Matuidi, Sami Kedira, Emre Džan, Rodrigo Betankur… Neće biti lako doći do mesta u Juventusovih startnih 11?

”Ja najviše da volim da igram levo u vezi sa trojicom, ali mogu da pokrijem i preostale dve pozicije. Prilagodiću se”.

O Pari Sen Žermenu vrlo kratko…

”Komplikovan period, sad završen i nova avantura počinje. Želim sve da ostavim iza sebe. Nisam želeo da se tako rastanemo, ali nije zavisilo samo od mene”.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar