Видићу понуђено да води Б тим Јунајтеда!

Још неизвјесно да ли ће прихватити. Кум Лалатовић навија за позитиван одговор.

Фудбал 02.07.2019 | 16:14
Видићу понуђено да води Б тим Јунајтеда!
Одавно се Немања Видић припрема за улогу тренера, а ускоро би могао и да добије први посао. И то одмах у Манчестер јунајтеду! 

У разговору за бањалучку телевизију Елта, кум некадашњег штопера и капитена "црвених ђавола", Ненад Лалатовић, открио је да је понуда већ на столу.

"Видић живи у Милану и тренутно размишља да се бави тренерским послом, још није сигуран. Добио је већ понуду да води Манчестер јунајтед Б, ја сам му рекао: 'Куме, то ти је идеална прилика ако желиш тиме да се бавиш - да се вратиш у Енглеску, преузећеш 'сутра' и Манчестер, имаш велико име и презиме. Најбољи си свјетски дефанзивац свих времена и мислим да је то права одлука за тебе... Али, још није одлучио. Ја навијам за то да буде тренер Манчестера Б, па послије да преузме први тим. Да их врати на стазе на којима Манчестер јунајтед треба да буде", испричао је Лалатовић.

Подсјетимо, послије једне сезоне "каљења" у суботичком Спартаку, Немања Видић је играо за Црвену звезду, Спартак из Москва, а од јануара 2006. до јула 2014. носио је дрес чувеног Манчестер јунајтеда, у ком је освојио пет титула првака Енглеске, Лигу шампиона, Свјетско првенство за клубове... Каријеру је завршио јануара 2016. у Интеру.

У Енглеској су Б тимови састављени од играча до 23 године, а Јунајтед је прошле сезоне био 10. у другој дивизији. Тај резултат није задовољио критеријуме клуба, па је смијењен искусни шкотски тренер Рики Сбраља. Од 2008. до 2011. на клупи У23 екипе "црвених ђавола"  сједио је и садашњи тренер првог тима, Оле Гунар Солскјер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар